Du læser nu
Los Agurkeles

Los Agurkeles

Mikkel kaldte mig for Danmarks Whitney Port på Twitter tidligere, som følge af afsløringen af mit LA-eventyr… Det kan jeg godt leve med… Acie Port.. Hellow.. Anyways – tænkte jeg lige ville fortælle lidt emere om hvad jeg skal og hvordan det kan lade sig gøre.. og sårn..

Jeg skal læse et semester på UCLA, som et led i min kandidatgrad fra Stockholm School of Economics – derfor skal jeg ikke betalte tuition på UCLA:) Lige nu har jeg det lidt mærkeligt med at skulle forlade Stockholm for så lang tid, men jeg er sikker på at det bliver rigtigt godt!! Skal bare lige vænne mig til tanken:) Ooog – økonomisk bliver det noget med at søge en hel masse legater!

Det er super fedt, at I synes det sejt.. Hvis jeg en dag skal se tilbage på acie.dk, så kan jeg ikke forestille mig noget bedre end at have haft muligheden for at være et eksempel på, at livet skal leves for fuld udblæsning og at, hvis der er noget man virkelig gerne vil, så gælder det bare om at bide tænderne sammen og arbejde benhårdt for at få det til at lykkes. Præcis som jeg selv har lært det hjemmefra. I er flere der skriver, at jeg er modig – det ved jeg nu ikke om jeg er:) Men jeg er velsignet med en familie, der for det første har vist mig store dele af verden (.. og så virker den jo ikke så skræmmende.. altså – når først man har set den én gang) og for det andet, så er de ret fornuftige – og hvis de altid tror på at jeg kan klare det, så tør jeg også godt tro på det. Og altså – what’s the worst than can happen!? 🙂 Som min mor sagde til mig tidligere idag, så handler det jo bare om at gribe de muligheder man får serveret undervejs. Så det gør jeg:)

 Kommentarer (17)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top