Tidligt oppe - Acie

Tidligt oppe

Tidligt oppe
Puh… Man ved bare, at man er inde i en lidt presset periode, når man vågner af sig selv klokken lidt over seks, fordi ens hjerte er på vej ud af brystkassen i fuld galop.. Not cool.. Prøver derfor også at tage en stille morgen med UK Elle og en stor kop kaffe.. Og lidt fred og ro her i Planten.. Oooog – så kan jeg virkelig godt lide den her Moschino-annonce. Det er vel ikke så tit, at man ligefrem kan lide annoncerne, men den her er fin. Synes jeg.

Tak for alle jeres supportive kommentarer til mit LA-eventyr. Jeg skal nok skrive et post, hvor I får alle detaljerne om hvordan, hvorfor osv:) Nu er det dog tid til at komme i omdrejninger – har et møde med et firma på Telefonplan (.. det hedder dét.. way too funny).

Taking a slow morning with coffee and UK Elle… Not too shabby;)

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top