Du læser nu
Damebesøg

Damebesøg

Damebesøg
Jeg er så ufatteligt træt af, at henslæbe tilværelsen foran computeren på Studentpalatset – imorgen tidlig skal jeg aflevere opgave (.. igen) og jeg føler nærmest, at jeg er ved at få siddesår efter alt for mange ugers stillesiddende arbejde. Gab. Tilgengæld kan jeg glæder mig til på næste torsdag, for der får jeg damebesøg. Wuhu. Jeg forestiller mig, at jeg skal tilbringe torsdag-søndag med at drikke rødvin og snakke. Det er ikke så lang tid siden jeg sidst så Pølli, men Anna har jeg ikke set, siden jeg smed hende i lufthavnen i sommers – jeg er ikke den eneste, der har hang til store eventyr, så hun bor nu i Brazilien, og er hjemme på ferie. Det bliver såå hamrende godt, at være samlet igen – yiiipppiiiiee!!

Two of my best friends are flying in next week and I can’t wait to see them!

 Kommentarer (5)
  • Jeg er fan af denne side! Har faktisk selv fået lavet mig en blog nu – finally. Jeg skriver lidt om kulturelle ting såsom teater, musik, litteratur m.m. Kunne være fedt hvis du tog et kig. 🙂

  • Pølli har pandehår og ligner a deer caught in headlights på det her billeder (sorry Pølsi – det var det eneste jeg havde af os alle 3) og Anna er the blonde..

    Og du husker delvist rigtigt – jeg har tidligere skrevet, at jeg ikke vil poste billeder af mine venner i en grad, at de kan risikere at blive genkendt på samme måde, som jeg selv kan. I samme åndedrag skrev jeg også, at det jo var en balancegang, for acie.dk er en reflektion af mit virkelige liv, og mine venner er selvfølgelig en meget vigtig del heraf.. 🙂 Ooooog – lige Anna og Pølli har tidligere været vist her på bloggen og jeg ved, at de ikke bliver vrede, så derfor tør jeg godt. Især når nu de er så pæææne:)

  • Hvem er Pølli og hvem er Anna? 🙂 Synes tidligere du har skrevet, at du ikke vil sætte billeder ind af familie og venner af frygt for at de skulle blive genkendt – har du ændret holdning til dette eller husker jeg bare forkert? Er blot nysgerrig. 😉

    /Sofie
    https://sofiesblog.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top