Du læser nu
Hmpf!

Hmpf!

Hmpf!
… præcis som man får en mail om at Garden Kollektionen ligger online, så er den eneste kjole man havde udset sig self udsolgt.. I stædighedens tegn overvejer jeg helt at boykotte fremtidige ltd kollektioner – tingenene når altid at blive så hypede, at man ikke har en jordisk chance for at få fat på dem.. Not worth the heart-ache, siger jeg bare!

The Garden Collection’s online, but the only dress I wanted is sold-out.. Figures.. Ltd collections suck.

 Kommentarer (24)
 • Jeg var i H&M ved Amagertorv i eftermiddags, og da havde de altså både den hvide (str 38-40) og den røde (str 36-38-40) kjole, så de kan nok også findes i butikkerne i Stockholm. Bare et lille tip.

 • Det er FANDME løgn! Neeeeeeeeeeej – jeg havde udset mig den eksakt samme kjole! Jeg dør! Jeg tror jeg dør! Øv! 🙁

 • Nej, hvor træls. Men mon ikke at de har nogle flere på lager ? 😉 synes tit, at limited editions er knapt så limited, når det kommer til stykket.

  Noget andet er, at nogle items fra kollektionen kom op før den angivne dato. Ren og skær forvirring, og så havde de vidst ændret datoen én gang i forvejen. Jeg bestilte en Garden Collection top for godt en uge siden, som nu er på vej til mig.

 • Hvis nogen kommer forbi H&M på Amagertorv i KBH, så er det masser af den røde kjole. Jeg har lige prøvet den på, men synes ikke den er særlig pæn i virkeligheden, så jeg lod den pænt hænge.

 • Til jer der spørger: Release datoen i butikkerne er stadig d. 25. Dog er der nogle H&M’er der “snyder” lidt og allerede har sat nogle ting frem.

  Jekatarina – den pudder farvede stropløse er ikke limited edition. Det er kun den røde/hvide rose kjole (den her på billedet) og så en blomstret halv-gennemsigtig kjole der var ltd edition.

  Jeg var oppe omkring kl. 7.30, så jeg var så heldig at jeg fik snuppet den her kjole i rød.

 • Jeg var allerede på kl. 8. Og fik den heldigvis i strl. 38. Det er en meget vigtig kjole da jeg, siden den blev hypet på div. blogs, har tænkt mig at bruge den til når jeg “tager studenten” hertil sommer.
  Al mulig held og lykke håber da du finder den for den er så fin.

 • Er der nogen der ved om releasedatoen i de fysiske butikker stadig er d. 25?? Jeg går ud fra at ltd items ikke bliver solgt der….

 • Hej Acie,
  jeg nåede at købe den hvide i limited – skulle have haft den i 38, men købte en 40 da den var udsolgt. Så hvis jeg ikke kan passe den når den kommer, er du velkommen til at overtage 🙂

 • Så vidt jeg har bemærket er de limited edition ikke i kataloget, så der kommer nok ikke flere.

  Jeg var derinde kl. 7, (ja jeg er morgenmenneske)og der var siden nede pga. opdatering, så tror det var en to tre, alt kom op.
  Jeg har bestilt noget forskelligt, og hvis det ikke passer kan jeg skrive en lille besked herinde.

 • Jeg sidder i samme situation, dog med en anden kjole. Men jeg håber at det at de er i H&M Magazine betyder man kan bestille det derigennem. Heldigt at jeg ikke havde forelsket mig i de mest hypede ting. 🙂

 • Jeg havde udset my den røde jakke, same story. Ekstremt irriterende. That’ll teach me to get up earlier, I guess… Argh! Fandt dog nogle andre ting.

 • jeg havde også udset mig én af tingene som selvfølgelig er total udsolgt. Man kan håbe der eventuelt bliver lagt mere online om morgenen, som de har gjort løbende de sidste par dage!

  Christina/wemaketherules.wordpress.com

 • jeg var super heldig at min søster skrev at det var kommet op så skyndte mig ned på en af cbs’ computere og fik fingrene i den og en af de blomstrede kjoler… men ja d er jo bar over hyped! jeg får mine kjoler i uge 14, men min søster ska vente helt til uge 26 for at få sin mc jakke – d jo crazy!

  maria/
  https://blondiesdiaries.blogspot.com/

 • Jeg var der halv ni, og der var der stadig den hvide kjole her i mere mindre alle størrelser..
  Jeg lod den så være, for jeg ved ikke lige hvornår jeg skulle få den brugt.. men jeg ville gerne have haft fingrene i den lyse kjole med “flæserne” over brystet.. men den var selvfølgelig udsolgt i lige min størrelse da jeg var derinde.. 🙁

 • Jeg tjekker altid H&M hver morgen, inden jeg tager i skole, og idag så jeg kjolerne derinde og fik både fat i den hvide stropløse, den pudderfarvede stropløse, som også er Limited Edition, og og en blå kjole derfra. Men da jeg lige nu gik ind og bestilte den blå, kunne jeg godt se at det hele allerede var væk. Mon det kommer tilbage imorgen – hvis der kun er 250 eksemplarer af hver af det tre LTD-kjoler, kan det godt være at de alle sammen er røget idag? :/
  Men hvad hulen sker der også for at den kommer online nu? Har læst alle steder at det først ville være d. 25 marts, eller noget i den stil?

 • Ja, jeg var derinde halv otte, og der var det hele, men en halv time efter var meget røget.
  Var det den hvide eller den røde du ville have?

 • jeg føler med dig.. præcis samme kjole i rød og den hvide stropløse kjole var de eneste to ting, jeg ville have fra en ellers rigtig fin kollektion – og det er self de eneste to ting der er fuldstændig udsolgt.. er ved at være rigtig træt af de der ting, der bliver så over-hypede, at man aldrig når at få fat i dem. hfmp!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top