Du læser nu
I AM!

I AM!

Wuhu – jeg har glædet mig til at kunne poste det her indlæg:) For det er nemlig ikke kun mig, der er heldig nok til at blive begavet af Nikon – jeg har lokket et ekstra kamera ud af dem og det skal være til én af jer! Yes! Fedest manner! Det kom sig egentlig af, at jeg havde det lidt dårligt med at det altid bare var mig, der fik ting, så jeg spurgte (meget pænt og ydmygt) om de måske ville være med til at sponsorere en lille gave til jer også.. Det ville de heldigvis og præmien er et af de nylancerede Nikon Coolpix S3000, som det Robster leger med i videon ovenover (du kan læse mere om det her!). Igen; tak Nikon! 🙂

Reglerne er meget simple – der er så mange små fotospirer ude i blogland, og jeg vil gerne se det bedste I kan:) Så send mig et billede (på acieagurk@gmail.com) du selv har taget (motivet er helt ligegyldigt – det kan være alt fra en cola-dåse til et ‘dagens’) og så vælger jeg i fælleskab med Nikon, det billede, der er mest bedazzeling:) Det gælder ikke om at have det bedste kamera, men det bedste øje for motiver – så hold dig ikke tilbage, hvis du “bare” har et mobilkamera (det skal jeg nok tage med i betragtningerne, når jeg vælger ud). Konkurrencen slutter d. 2. april!

Hvis der derudover er nogen, der sidder med nogle gode fototips til ny-begyndere som mig, så må I meget gerne dele – jeg planlægger at lave en lille “Dagens for dummies” i løbet af det næste stykke tid, og det kunne være fedt med input fra jer!

UPDATE: Man må gerne sende mere end et billede, men I må også gerne lade være med at sende billeder i kæmpe-kæmpe format. Min mail crasher helt lige nu – agghrrr.. Keep’em small, peeps! 🙂

I’m not the only one getting a camera – Nikon’s agreed to let me have a little giveaway, so unveil your inner photographer and send me your best shot by Friday April 2nd! 🙂

 Kommentarer (25)
 • Du har nu fået et hav at mails fra en tosse (læs: mig.) Først kunne jeg ikke blive enig med mig selv om hvilket billede, jeg ville sende til dig. Så det blev til to – i en mail dog. Så faldt jeg over et andet billede – det blev sendt som det skulle. Så faldt jeg selvfølgelig over to mere – hvad giver du? De skulle have været blevet sendt, meeeen, nænej så typisk som jeg nu er; fik dem ikke vedhæftet mailen.. så, de blev sendt igen. Nå, men altså når du nu åbner din mailboks og en eller anden tosse har sendt dig fire mails.. er det altså bare mig, der ikke er bedste venner med min beslutsomhed og min hotmail.
  haha, håber du kan bære over med mig..
  /Amalie

 • SÅ har jeg sendt mine billeder afsted.
  Synes det er den mest fantastiske konkurrence længe set.
  ÅH hvor jeg håber at vinde det!!! 🙂 🙂

 • Fantastisk konkurrence må jeg bare lige sige 😉
  Når man nu godt må sende flere billder skal det så være i samme mail, eller i hver sin?

 • EJ hvor sejt – super gjort af Nikon.
  Plejer ikke at have så meget held i spil og konkurrencer, men nu har jeg da gjort forsøget. Det ku jo være lykken vendte på et tidspunkt 🙂

 • Sej konkurrence.

  Jeg kan vist ikke begrænse mig til ét billede 🙂

  Hvilken type format vil du have billedet/billederne i???

 • Det er nok den fedeste konkurrence in the history of fashion blogs. Nu er jeg ikke typen, der vinder konkurrencer (like, ever), men forsøget skal da i hvert fald gøres! 🙂

 • Wow, hvor er du soed acie!:) jeg vil HELT SIKKERT sende et billede eller 2, og haabe at jeg vinder:D

 • Man må gerne være en strigle. For det første fordi det er et sejt ord! 😉 For det andet fordi det altid er i orden når man i bund og grund gør det fordi man er oprigtig. Det siger bare så meget om dig at du får gejlet et ekstra kamera ud af Nikon fordi dine læsere også skal have chancen for et. Glæder mig til at få sendt nogle bilelder afsted.

  En sidste ting: Hvad hedder det du fik? Kan ikke lige finde navnet noget sted

 • Jeg er forelsket i dig, Acie! Jeg bliver hurtigt forelsket, og du er bare så sympatisk, rar og inspirerende 🙂
  Men bare rolig, jeg er ikke lesbisk el.l., jeg kan bare nogle gange elske ting så meget, at det gør ondt.

  Jeg sender et billede! Uuuuh, hvor jeg håber på at vinde, jeg tror jeg ville græde af glæde…

 • Topnizzlenice, at I gider være med!! Wuhuu! (man frygter jo altid lidt, at der ikke er nogen, der gider deltage i ens konkurrencer og at man bliver nød til at fake en vinder istedet.. det ville være pinligt.. somehow).

  Og haha – tak tak tak. Men jeg lover, at jeg ikke er mere sympatisk end gennemsnittet og jeg er sikker på, at du sagtens kan finde et par stykker ude i den store verden, der synes at jeg er en rigtig strigle. Man har vel tendens til at sige sin uforbeholdne mening (.. og engang imellem på en måde, der er meget dansk og meget straight outta the bag-agtig). I’m a no-bullshit-kinda-gal, og er ikke bange for at kalde en spade for en spade, eller en idiot for en idiot.. Jeg sværger, at det ikke altid får mig til at fremstå, som værende specielt sympatisk, men vi har jo alle vores flaws:)

 • Acie! Due r simpelthen sådan en sympatisk person.

  Mht fototricks er jeg blevet anbefalet den der hedder Fotobogen eller Fototeknik af Tybjerg. Har ikke prøvet den endnu, men hvis man vandt ovenstående ville det jo være oplagt at komme i gang.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top