Du læser nu
Buco Nero

Buco Nero

Buco Nero
Igår var jeg ude og spise middag med gamle venner fra en tid langt borte.. Det var virkelig hyggeligt og rart at være samlet igen, og det føltes næsten som om, at det lige var igår, at vi sad i Carolina og var unge,frie&lykkelige… Ak ja.. Vi spiste god mad, drak massere rødvin og grinede en hel masse af gamle røverhistorier.. Det var en god aften!!

Tilgengæld havde jeg lidt travlt da jeg skulle ud af døren, så det blev til en lidt stram mine i spejlet – sorry, men sådan kan det jo gå:) Dagen idag skal tilbringes i selskab med min svigersøs, som er på tøsetur med en veninde – solen skinner og det passer mig fint, at trække i trench og solbriller og lege turist for en dag. Tjek.

Had dinner with old friends last night, and it was God damn cool to see everybody again.. Almost felt like being back where me met a long time ago.. Sigh.

 Kommentarer (11)
 • Må man spørge, hvor meget gav du for din flotte jakke fra Zara? (: Den er sååå fin. Overvejer meget at købe en.

 • Nice Grammatikus!! Der er også mange, der ikke kender forskellen på “nogle” og “nogen”:)
  Acie – det styrer, at du har fået så fin billedkvalitet på din blog med det Nikon. Det skal også belønnes at drive sådan en blog! Så tillykke..

 • Åh… Alle bloggere skriver “massere” når det hedder “masser af”. Massere er et man gør, når man giver massage og altså et hel andet ord…
  lille surt opstød, der intet har med kvaliteten af bloggen – for kvaliteten er nemig super!!! 😀

 • Tak – det er også bare meget sjovere, når man kan se at billederne bliver ordentlige. Wuhuu. Er SÅ glad for spejlrefleksen:)

  Og dobbelttak for den med uret – det er jeg også rigtigt glad for. Det var en gave fra Pølli. Det er et pølleur fra et vietnamesisk markede, det er indgraveret på russisk og det har næten ikke kostet noget. Men det har en historie. Og jeg bliver glad hver gang jeg har det på.

 • Er helt vildt med dit ur .)

  Og hvor er det dejligt, at du har fået et nyt kamera – det har forbedret billedkvaliteten væsentligt 😛

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top