Guldlok - Acie

Guldlok

Guldlok

Guldlok
Sorry, ved godt at I snart har set mit badeværelse, men er på vej ud og ville lige vise standard-frillan frem… Krøller – tjek! Hårspænde – tjek! Very much, mit feel-good-hair:)

22 kommentarer

 • helt enig i at krøllerne er meget fine, men den der opsætning passer altså lidt bedre til en konfirmand end til en hverdags fashionista 😉

 • Ahgr – tak.. tak.. er helt forlegen:)

  Og jeg er ret sikker på, at jeg ser meget almindelig ud og ikke er mere “smuk” end alle andre. Jeg tror bare det handler om hvordan man bærer sig selv og at det skinner igennem hvis man har det godt med sig selv – ikke bare udseendemæssigt, men generelt. Hvis man selv synes, at man sgu da gør det meget godt her i livet – det tror jeg man kan se:)

  Oog toppen er ikke en top, men en kjole som jeg netop har købt i Zara. Viser frem i daglys imorgen:)

  Og nææ – jeg skulle ikke noget modesobert sted hen, men bare være sammen med et modesobert selskab og én jeg vidste, at jeg kunne gøre blød i knæene med en lbd og lidt lyse prinsesselokker. It paid off.

 • Det er rigtig pænt og perfekt stylet – lige noget for fyrene:)- Skal du et modesobert sted hen med bling bling i ørene, Glitter hårspænde og guldkors om halsen?;) Går ikke ud fra, du smider denimskjårten på inden afgang;) (Ps. alt er skrevet i en venlig tone)

 • Elsker krøllerne! Vil også gerne vide hvordan du har lavet dem..?

  Og, hvad bruger du til at rengøre dine fliser? De er jo skinnende rene, intet spor af kalk. Haha, lidt husmor er der vel altid gemt i én 😉

 • Your blog ….. it’s amazing and soooo inspiring. Nice to find you!

  A small footprint from Agneta & Sweden

  Ps. I have an ongoing jewelry contest on my blog. Welcome! Ds

 • Vil du ikke være sød at spamme os med billeder? jeg er 2-3 klik fra at købe det kamera du har. hvad synes du egentlig om billed kvaliteten osv. ?

 • WWOOOOOW!!! Lækkert hår!! Hvordan pokker har du tryllet så good looking krøller frem som ikke virker for ‘lavede’ og dulleagtige?? Du ser skøn ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top