Du læser nu
Det der hår

Det der hår

Tak for alle jeres hårkomplimenter – jeg bliver altid lidt forlegen (… og måske endda også en smule un-comfortable) med alle de alt for pæne ord, så jeg lader som om, at de kun er til hende der Acie, og gør den mentale afstand til mit alter ego langt større end den faktisk er. Altså. Acie er jo mig. Men. Kun noget af mig. Så hun får komplimenterne i forsøg på afværgen af ekstrem trang til at krybe i et meget dybt (og privat) hul.. Anyways – det var ikke det jeg ville sige. Jeg ville bare sige, at jeg gør ligesom Petra gør det. Krøller håret med en relativt tynd tang, ruller det op på samme måde som hende, giver det en gang hårlak og børster det igennem med min hårdbørste inden jeg sætter det op med mit hårspænde (.. som iøvrigt er fra H&M og meget gammelt).

I do my hair the exact same way that Petra does her’s… Very easy, very fast.

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top