Du læser nu
Søndag

Søndag

Totalt misvisende sang – på Cliff spiller de alt fra Abba til Proclaimers! Man drikker whiskey og folk danser på stolene.. Og der er helt vildt god stemning. Men jeg ringede lige til Flotti, som ligger og snotter og vi hørte begge to den her sang rent tilfældigt. På afstand. Synkront. A little wierd. God bedring Flotti!

Igår blev en meget meget sjov aften i meget godt selskab – sjældent har man danset så meget. Endte på en virkelig sjov natklub, som var meget lidt Stockholmsk og Stureplan-agtig. Utroligt lettende, at opdage at Sthlm faktisk har mere end Stureplan at byde på.. Hvis I nogensinde skal til Sthlm så skal I næsten tage et sving forbi Cliff Barnes på Norrtullsgatan 45 – det ligger oppe i Vasastan og det gælder om at komme tidligt, for ikke at havne i kø..

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top