Layering - Acie

Layering

Layering

altamira

Jeg synes det her outfit er virkelig fint – meget simpelt, men meget chict.. Ville ønske jeg selv var lidt bedre til layering – kan bare aldrig overskue det, når jeg står foran garderoben om morgenen:)

I wish I was better at layering.. Sigh.

5 kommentarer

  • Fint!

    Hvordan tidsindstiller du dine indlæg? Jeg bruger blogspot, og når jeg gør det kan man kun trykke ‘gem som kladde’ eller ‘udgiv’ og hvis man gemmer som kladde, kommer det ikke på det tidspunkt jeg har sat den til.
    Hvordan gør du?
    Håber du kan hjælpe!

  • Årh det er så lækkert når håret er farvet på den måde! Går virkelig og overvejer det. Tjah jeg kan heller ikke prale af at være specielt god til layering, det er lidt for komplekst til min hjerne på den tid af døgnet :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top