Du læser nu
Pude-petting

Pude-petting

Pude-petting
Middagsoutfittet fra i fredags. Jeg er virkelig glad for den der BikBok-trøje med de store skuldre, som jeg købte tilbage i efteråret. Desværre får jeg bare ikke brugt den nok – men det skal der laves om på! Tjek! Skulderpuderne vandt også megen kærlighed fra min bordherre, som nærmest ikke kunne holde fingrene fra dem. Hey makker – snitterne væk fra mine puder, blev der sagt!!

My Friday night outfit… I need to wear my this blouse some more:)

 Kommentarer (9)
 • Som de andre siger, du ser rigtig godt ud!:)
  Det her spørgsmål er nok lidt mærkeligt, men jeg kom til at tænke på, det du har på din hånd, er den en tattoo?:i I så fald er det virkelig fedt!

 • Fint!

  Hvordan tidsindstiller du dine indlæg? Jeg bruger blogspot, og når jeg gør det kan man kun trykke ‘gem som kladde’ eller ‘udgiv’ og hvis man gemmer som kladde, kommer det ikke på det tidspunkt jeg har sat den til.
  Hvordan gør du?
  Håber du kan hjælpe!

 • Fedt outfit. Jeg kan rigtig godt lide at det er så mørkt. Står godt til dine lyse lokker. De prikkede tights er cool.

  kingdomofgina.blogspot.com

 • Haha, Acie som altid siger det på sådan en sjov måde 🙂

  Forresten hvilket ur endte du med at købe for lang tid siden?
  det har jeg vidst ikke lige fået med 🙂

  /Tina

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top