Du læser nu
I et med tapetet

I et med tapetet

I et med tapetet

I et med tapetet

Stølver – Zara, tee – Target, ur – Vietnam, Trench – Zara, halstørklæde – H&M, solbriller – Lindex,

… jeg holder lidt lav profil i min egen verden idag. Gemmer mig bag solbriller og en hvid tee. Det er meget rart. Orker hverken at arbejde eller sidde stille – så har besluttet, at ordne nogle ærinder, og så genfinder man forhåbentlig arbejdslysten lidt senere på dagen.

 Kommentarer (13)
 • Thx ladies:)

  Støvlerne er købt tilbage i efteråret og jeg kan ikke lige huske, hvad de kostede!? Meget standard-Zara-pris vil jeg skyde på.

  Ooog – i og med jeg bor 600km fra Strøget, ved jeg ikke rigtigt om den mon fåes dér;)

 • Tror du der er flere af frakkerne tilbage i Zara? De ryger jo væk til højre og venstre nu hvor det lige pludselig er ved at blive varmere.

 • elsker dine sko, elsker din jakke, elsker dit halstørklæde, elsker dine solbriller, elsker din taske, elsker din top, elsker dine bukser! Er der noget jeg har glemt? nej det tror jeg ikke…i såfald jeg elsker det hele!!! 😀

  wwww.mathildeswonderland.blogspot.com

 • Gal, de er cool de støvler. Respekt for at du hopper rundt i dem, Acie…de ser mig en smule høje ud. Tiltefare hvis de sad på mig 😀

 • Elsker din trench. Jeg fandt den mest fantastiske trenchcoat i H&M i mandags til kun 300kr!! Jeg fandt den i str 38 og det var meget lidt for stort til mig så jeg ventede til onsdag og hvad nu.. ja nu er str 36 OG str 38 udsolgt i HELE Danmark.. Jeg er så deprimeret.. Især fordi jeg stod med den i hånden i mandags og overvejede virkelig at købe den.. Jeg er ret sur på mig selv. 🙁

 • haha, har selv haft sådan en dag i dag! Gemt væk bag et par raybans og en trench… coolio.
  Elsker stadig dine boots. Godt at se at sneen er væk, så de kan komme ud og blive luftet 😉

  xx

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top