Only in Sthlm - Acie

Only in Sthlm

Only in Sthlm
Finder man en gratis shuttle fra centrum til den nærmeste Ikea. Som iøvrigt er verdens største. Tjek. Nogle mennesker tager i Tivoli, vi tager i Ikea!

11 kommentarer

  • Haha… Du må da også have Gröna Lund at forlyste dig i, eller hvad med en tur på Skansen… Selvom kineserne jo nyder at tage i “IKEA-forlystelsesland” for at slappe af med familien om søndagen! Billige köttbullar! Hehe… ;-D

  • Åhhh skyd… Jeg vil også have shuttlebus til Ikea i Gentofte, i stedet for det bøvl med tog og bus! Det må være én af fordelene ved at bo i Ikeas hjemland 🙂

  • Åhr, jeg vil også have gratis bus til Ikea! Jeg ville jo bo derude så…(ikke værst, når nu der alligevel ER møbleret…).

    Men verdens største IKEA – det er da den, der næsten lige er åbnet ved Malmø, lige på den anden side af sundet ift. KBH.?

  • Ha ha, da jeg boede i Spanien var der LANGT til IKEA, men så skulle vi til Barcelona – der var en IKEA, så den kom på “seværdigheds-listen” 😀

  • Da jeg boede i Madrid åbnede der en ny stor Ikea. Den lå ude i ingenting – og jeg ville aldrig turde gå alene derude. Men der gik en shuffle bus fra den nærmeste metrostation og itl Ikea. Luksus når man skulle ud og købe kanelgifler og drikke faxe kondi – skønt med madvarer i Ikea.

  • Hvor er det da bare mega kodylt sejt! I København slipper man dog på visse buslinier aldrig uden om folk der slæber IKEA varer, men gad nu godt besøge verdens største og med gratis transport:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top