Du læser nu
Back!!

Back!!

Back!!

Jeg har været lidt stille på Sirene-fronten det sidste stykke tid – men som I ved, har jeg haft travlt på læsesalen, og engang imellem må man jo fokusere på det der er vigtigst.. Selvom det kan være svært;) Anyways – jeg snakker om trenchcoats (.. SURPRISE). Find mine rablerier her!

New post @ Sirene.. It’s been a while since my last one, but.. well.. I’ve been busy… 🙂

 Kommentarer (3)
  • Jubiii nu har jeg fået fat i den smukke trench fra Zara. Tak for inspiration Acie;)
    Den var leveret tilbage i butikken i small og L og small var lige lidt stram i det og L var en mule for stor, men tog altså L med hjem så. Det skulle nok have været en medium, men kan nu godt leve med den er lidt for stor (bedre end for lille;)) Må jeg spørge hvilken str du har og hva du synes om dem rent str mæssigt?

    Mvh Maria

  • Har netop købt min første trench nogensinde for et par uger siden, og HVORFOR har jeg ikke gjort det noget før? Tænk at man kan ville have noget så klassisk i 8 år, og først nå til at købe den nu… Et tegn på at man skal lytte til sin indre fashionista 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top