Hun er nu fin - Acie

Hun er nu fin

Hun er nu fin
Har haft det her billede af Miss Moss liggende i min inspirationsmappe i et stykke tid… Hmm.. Glæder mig nu lidt til at kunne sporte denimjakke igen, sådan for alvor..

Derudover har jeg investeret i “Sex and the City”-boksen idag… Tjek.. Det er farligt… Jeg har tidligere bare set afsnittene sådan lidt løst, men nu skal det være og jeg er begyndt fra en ende af… Ahh.. New addiction on the loose!

15 kommentarer

 • Jeg er midt i sæson 2 allerede.. It’s nice.. Aghhrr…

  Kasper – dårlig stil, men jeg kan ikke huske det.. Sorry!

 • Kate Moss er bare noget for sig selv! Saa cool! 🙂
  Sex and The City er en farlig serie, for ja, man bliver lidt addictive..
  Jeg er dog Friends fan med stort F – og det er min favourit serie 🙂

 • Jeg ved godt, at jeg åbenbart er den eneste, men jeg forstår altså ikke helt hypen omkring SATC… God fornøjelse i hvert fald! 🙂

 • Er vild med de markerede skuldre på jakken! Virkelig læks!;)
  Uf glæder mig godt nok også til at SATC 2 kommer! Can’t wait…

  /Simone/fashionmanifest

 • Bare lige en advarsel: man kan ikke starte med “bare” at se et enkelt afsnit, for så kan man ofte også liiige nå det næste og så ender man med at se hele sæsonen og så videre 😛 Jeg har haft afsnittene i 4 år og jeg ender stadig i den samme fælde 😉

 • Den serie er set så mange gange herhjemme, at min mand begynder at tro, at DVD’er måske kan slides op 🙂 Elsker den og jeg ser den tit også bare for inspiration til outfits 🙂 Glæder dig til mange skønne timer!!! 🙂

 • Hun er SÅ flot – en af de smukkeste kvinder i nutiden 🙂
  Og hvad angår sex & the city.. det er SÅ addictive! Men hvad fanden – så har man da noget at spilde tiden på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top