Du læser nu
Vidunderlivet

Vidunderlivet

Vidunderlivet

I sidste uge fik jeg en mail, hvor jeg blev spurgt om jeg ikke ville hjælpe med at sprede budskabet om Vidunderlivet.dk – og det vil jeg gerne!! Jeg blev selv vaccineret mod livmoderhalskræft for 2 år siden (selvom jeg var 21, at the time) og synes ubetinget, at man skal gøre det – det er en investering, der kan redde ens liv. Så do it! Yes! Do it! Vidunderlivet.dk har netop relanceret deres website, og her er massere information at finde:)

Oooog – støtter du også Vidunderlivet!? Så haps den samme badge, som jeg har (bare kopiér billeder herfra) og smæk den ind i din sidebar. Det gælder om at være så mange som muligt, for at synes mest – og det her er hammer hammer vigtigt!

 Kommentarer (14)
 • Jeg har været med i Future 9 projektet (https://www.future9.dk/index.html) hvor de netop tester en endnu bredede vaccine. Jeg har dermed også fået mine vacciner gratis, og er rigtig glad for at jeg fik muligheden for at være med til at gavne forskningen på det område.

  // Maria

 • Selvom man har/har haft en eller flere af virusserne, så kan det stadigvæk betale sig at få vaccinen. Der findes nemlig super mange typer 🙂

 • Det handler ikke om hvor gammel man er men faktisk om antal af sexpartnere… men aldersgrænsningen er bare sat for at sige
  et eller andet… den gavner ALLE!! og jo før(altså jo færre sexpartnere du har haft) jo bedre….

 • @ Marianne: det skal jeg ikke kunne sige. I og med vaccinen er så forholdsvis ny som den er, er der meget vi ikke ved endnu, f.eks. hvor gammel man skal være for at den ikke “virker” men i princippet burde den jo virke så længe du ikke har været udsat for de typer HPV som forårsager celleforandringer, men det er rent gætværk fra min side, for så meget ved jeg heller ikke 🙂

 • Tak for dit svar Betina! 🙂 Men vil det sige at det ikke nytter, hvis man er over 26?

  Og undskyld Acie, at jeg lige udnytter dit kommentarfelt!

 • Det er vigtigt at få den vaccine hvis man kan! -Også at tage til undersøgelsen man bliver tilbudt i starten af 20’erne. Jeg ignorerede selv undersøgelsen i et år og da jeg så endelig blev undersøgt havde jeg meget svære celleforandringer, der skulle fjernes hurtigst muligt for det ikke blev til kræft!

 • Rigtig fint indlæg acie; kort og kontant!

  @ Marianne: den tilbydes gratis til piger under 15 (når man fylder 12), og derefter skal man selv betale. Grunden er, at vaccinen virker bedst, hvis man får den før ens seksuelle debut. Den er dog stadig vigtig og VIRKER selvom man har været seksuelt aktiv. Vi arbejder iøvrigt på at den skal være gratis for de ældre piger også.

  Mvh. Betina – ambassadør for vidunderlivet.

 • Super god sag at støtte! Vil se om jeg kan finde ud af at få det ind på min lille, beskedne blog også 🙂

  Ang. vaccinen, så var jeg af den tro at man skulle være ret ung, når man fik den? Men det er måske aldrig for sent? 🙂

 • Godt initiativ! Vil selv smide den ind på min blog hurtigst muligt! 🙂
  Er også selv blevet vaccineret for livemoderhalskræft, og ja det er pisse sure penge! Men det værd…

  Vh Simone/fashionmanifest

 • Godt budskab Acie.
  Saa er man igen glad for at man brugte lidt penge paa den.
  Hilsner, og held og lykke med LA, fra New Zealand 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top