Du læser nu
Miss Magelig

Miss Magelig

Miss Magelig
… det er et tveægget sværd, at have besøg.. På den ene side har man personlig fotograf og på den anden side kunne det ikke være mere ligegyldigt hvad man har på… Vi har gået og gået og gået.. Og mageligheden er i højsædet.. Ahhh… Nu ligger vi i sofaen, drikker rødvin, spiser kladdkaka og ser Dexter.. Hmm.. This is nice..

 Kommentarer (5)
  • Hej Acie.
    Håber virkelig du vil besvare dette:
    Jeg har lige fået et nikon spejlrefleks (en tidligere udgave af dit) som jeg rigtig gerne vil have med mig på min rejse til sydamerika i næste uge!
    Problemet er så bare, at jeg er total n00b til kameraer og derfor vil jeg høre dig, hvodan du har indstillet dit kamera på disse billeder? Altså, har du bare brugt et af de programmer der ligger fast på “hjulet” der sidder på toppen, eller har du lavet nogle indstillinger inde i menuen? Hvis du forstår 😛
    Jeg aner ikke hvad man skal skrue/trykke på/ændre, så any help modtages med kyshånd 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top