Du læser nu
Lovely Day

Lovely Day

Lovely Day

Lovely Day

Lovely Day

Lovely Day

Lovely Day

Lovely Day

Lovely Day

Lovely Day

Lovely Day

Lovely Day

Lidt billeder fra igår… Vi er flere, der er relativt forelskede i mit nye kamera, og der bliver knipset en del billeder.. Knipse knipse knipse… Lige nu ligger de to andre og bobler under dynen, mens jeg sidder i vindueskarmen og rocker til en ny repeater i høretelefonerne.. Mhhmm… Lovely!

 Kommentarer (13)
  • […] Pølli ringede imorges og vækkede mig – hun læser til eksamen for tiden. Hele tiden. Meget. Og ringede på vej til læsesalen for at skidesnakke. Heeejhej Pølsi. I den sammenhæng fortalte hun, at hun havde mødt en gammel veninde til et lagersalg, som havde nævnt, at hun havde set Pølsi hér.. “…. nåååehh.”.. Den reaktion fik Pølsi til at grine.. “… det er så fedt, at man kan høre, at du bliver presset over det!”.. men det gør jeg!! For det er jo ikke mig, der tager billeder af mit tøj og ligger på nettet – det er Acie!! Og hun er jo ikke mig. Vi ligner bare hinanden herre meget. Bum. […]

  • Rikke: jeg har faktisk slet ikke kontrol – det er altsammen kameraets ære:) Super tilfreds!
    Anna: det billede blev taget 02.30 torsdag nat.. Lige præcis efter vi havde spist spejlæg:)
    A: det er et Pølli har købt til mig på et markede i Vietnam;)

  • Acie – i et af dine sidste indlæg, viste du et billede, hvor du sad ned og havde et sølv ur på, som jeg har forelsket mig i.. Vil du sige mig, hvor det er fra? 🙂

  • Hold da op, du er da virkelig ved at få styr på det kamera der! Super flotte billeder – rigtig stemnings-fangende. (Hvis man kan sige det?). Blev helt i godt humør af det, hvert fald 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top