Du læser nu
Fotograf

Fotograf

Det er altså væsentligt sjovere at blogge, når man faktisk har noget tilnærmelsesvist fint at vise.. Som fx ordentlige billeder.. Jeg er nu kommet til den konklusion, at jeg er halfway there – mit Nikon 3000d er formodentlig det bedste legetøj jeg nogensinde har haft, og nu mangler jeg så bare én der kan stå bag ved det. Da jeg skrev, at jeg ønskede mig et spejlrefleks gik der kun en måneds tid inden der dumpede et ind af min brevsprække – gad vide, hvad der sker, hvis jeg skriver, at jeg øsnker mig en fotograf?!

Iøvrigt har jeg idag investeret i et nyt tørklæde.. For afvekslingens skyld.. Tjek.

My most fave photographer will soon be leaving me again.. Sigh.. Pls stay!?

 Kommentarer (18)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top