Du læser nu
Lige i hjertet

Lige i hjertet

Lige i hjertet

I anledning af at det er søndag.. Og at jeg netop er blevet efterladt med mig selv og mit eget selskab igen, sidder jeg i vindueskarmen og drøner blogs igennem… Noget af det jeg gør allermest er, at tjekke jer ud – jer, der efterlader kommentarer, feedback og søde ord.. Den her gang landede jeg således hos Lisa Maria, og så det her indlæg. Og det går godt nok lige i agurkens bløde hjerte – så omend indlæg af denne karakter er lidt inflationsprægede, så hermed et tak af den mest dybtfølte slags til jer, der følger med. Jeg har stadig ikke forstået, hvorfor I gør det. Engang imellem lader jeg også som om I ikke findes. For det var slet ikke meningen, at mit univers skulle blive jeres. Vores. Fælles. Men det er det – og det er spændende, givende og udfordrende. Og jeg er tit efterladt med følelsen af, at jeg slet ikke fortjener den opmærksomhed I giver mig. At det føles underligt, når man aldrig rigtigt havde tænkt sig, at man overhovedet vil have den. Og at jeg ikke ved, hvordan jeg skal give igen. Alt jeg har er tak – så det får I her. Og hvis I undrer jeg over, hvorfor I ikke kan kommentere her, så er svaret meget simpelt – den her gang var det min tur til at give, uden at ville have noget retur. At all.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top