Du læser nu
Acie Tester: Remington Style Professional

Acie Tester: Remington Style Professional


Jeg er velsignet med ret medgørlige lokker – de kan krølle, de kan være glatte, de kan lidt af det hele… Derfor har jeg aldrig været hende, der kastede mange penge efter meget dyre hår-stylere og de sidste glattejern i min samling har således været fra Remington.. Derfor var jeg heller ikke sen til at takke nej, da jeg fik chancen for at teste deres nye “Style Professional”, som får følgende beskrivelse i en pressemeddelelse: “Med det nye Style Professional-glattejern fra Remington kan du opleve følelsen af at have været hos din frisør hver dag. Glattejernet er udstyret med en ny avanceret keramisk belægning, så det glider bedre og mere skånsomt gennem håret. Resultatet bliver flot og professionelt? uden at glattejernet koster en formue. “. Tjek – det lyder jo meget godt!

Acie Likes: Prisen!! Det koster 599kr og det synes jeg er ret fair… Derudover er jeg helt tosset med, at glattejernet har super lang ledning og at det er helt vildt let at indstille temperaturen efter behov. OG! Det bedste er næsten, at det slukker automatisk efter en time. Jeg kan ikke tælle hvor mange gange, jeg har gået med panik-angst en hel dag, fordi jeg ikke har kunnet huske om jeg havde slukket mit glattejern eller ej. Those days are officially over, og det er faaaaaboulous!

Acie dislikes: Altså – det er et billigt glattejern og det kan godt mærkes. Det føles lidt let og plastik-agtigt og luksus-følingen er i bund.

Overall: Jeg synes det er et ret fornuftigt glattejern, hvis man har samme behov som mig. Min veninde, der er udstyret med virkelig mange krøller testkørte det også her i weekenden og hendes dom var meget som min – “hverken fantastisk eller det modsatte – bare skide godt til prisen”.. Og det glattede også hendes umedgørlige manke glimrende. Det er ikke et GHD og mangler lidt på luksus-fronten, men then again – er luksus værd at betale 1000kr ekstra for, hvis man reelt set ikke har brug for mere end den her lille krabat kan!? Og så får den altså virkelig plus for det der med at slukke automatisk. Yippie! Dommen bliver derfor 3 agurker – godt, uden at være prangende!

 Kommentarer (8)
 • Kirstine: Jeg har lige bestilt to hårkurer fra feelunique.com og har først læst bagefter at fordi det er fra et bestemt sted i england, kan man risikere told. Måtte du betale told for dit glattejern derfra?

 • Tak for tippet Sofie, det var jeg simpelt hen ikke klar over at man kunne.. Og det er faktisk det der har afholdt mig fra at købe det, så nu vil jeg bestem overveje det endnu engang 🙂

 • Bare lige en tilføjelse til Mathilde (nu ved jeg ikke om der er tredive andre, der allerede har skrevet det i mellemtiden): Hvis du køber GHD via en engelsk side, er der rigtignok engelsk stik på, men hvis du skruer “plastikken” af stikket, så sidder der et fint dansk stik indeni. 😉 Smart! Jeg har i øvrigt købt mit på lookfantastic.com til 800 kr., mener jeg.

  /Sofie
  https://sofiesblog.dk

 • Bestiller man et GHD på nettet (eller andet med ledning) fra England skal man bare lidt huske at det kommer engelsk stik. Og så skal man jo alligevel ud og bruge penge på en stik-dåse-dims der kan sammenføje ens nye glattejern med de danske stikkontakter.. Bare lige en reminder 🙂

 • Må jeg lige anbefale ghd: koster normalt en formue, men på engelske webshops kan man købe det for en slik! Fx på feelunique.com – 95 pund= ca 790 kr for et fantastisk glattejern! Bestilte selv mit fra feelunique.com og var fint tilfreds med leveringstiden. Kan helt sikkert anbefales, hvis man vil have et glattejern der bare lever op til alle forventninger!

 • Spørgsmål! Hvor længe var du ca. om at glatte hele molevitten med det?
  Er nemlig i den grad på jagt efter en ny glatter og jeg er topinteresseret i et med den her pris 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top