Du læser nu
Juni

Juni

Juni
Puh – så fik man lige travlt med en masse andet, og kom til at glemme de der måneds-opsummeringer lidt. Men vi er vist nået til juni.. Og det var en god måned! Jeg blev bachelor i International Business fra CBS med et skinnende 12tal og bare et par dage efter fik jeg brev om, at jeg var én af de 120 der var udvalgt blandt 3000 ansøgere til at fortsætte mine studier ved Stockholm School of Economics – nordens bedste business school. Tjeeek. Det var en vinder-dag. Lidt scary, men meget sejt – så var det for alvor, at jeg skulle forlade livet i København til fordel for en tilværelse i Stockholm. Derefter besøgte jeg min kommende hovedstad hele 2 gange på 14 dage – første gang i selskab med Maria og Ella. Vi var inviteret til presse-event nordpå og var meget tidligt oppe! Men hyggede os, det gjorde vi! Anden gang tog jeg på pigetur med Pølli – vi cyklede byen tynd, var til fest på Oskars tag og shoppede en hel masse. Jeg tror, det var den weekend, at jeg blev helt sikker på, at jeg havde taget den rigtige beslutning om at flytte. Derudover blev det til en masse rosé på min altan, sommerhusture med gode venner, Sebastian-fest på Statens Museum for Kunst og generel well-being. Jeg var ung,fri&lykkelig – og livet gik præcis som det skulle. Et hårdt forår med en masse arbejde var endelig begyndt at give afkast – og det var nice!

 Kommentarer (2)
 • Enig med Louisa – jeg studerer her i London, og det er fantastisk at hoere om dine monster cool studier (selvom jeg studerer Art & Design der ligger langt fra business..), og det ville vaere super fedt med nogle tips 🙂
  Jeg arbejder op mod at studere paa London College of Fashion, og kunne godt bruge nogle tips til studier generalt, if you know what I mean!
  Og hvor er det vildt at faa 12 i CBS – way to go! Hvor er du sej! 🙂
  Knus
  /Cathrine
  https://afashionstatement.wordpress.com

 • Jeg ved godt, at det ikke helt falder i tråd med bloggens tema, men nu virker du jo altså lidt superstuderende agtig, så kunne du ikke tænke dig at skrive et indlæg med studietips? Would be much appreciated, i hvert fald fra mit hjørne 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top