Du læser nu
Nytt!

Nytt!

Nytt!
Okej… Har tänkt över det her ett ganska bra tag, å nu får det bli!! Efter 8 månader i Stockholm känner jag att det e dags att börja blogga på svenska. Det känns bara mer naturligt å skriva på samma språk, som jag pratar varje dag, så därför kommer acie.dk vara på svenska för framtiden.. Kanske man sku bytta till acie.se istället också!? Nu i början kommer där nog vara ganska många stav- å språkfel, men jag ska forsöke att bli bättre å bättre varje dag… Å dessutom måste man ju börja någonstans – det känns som att bloggen e ett bra ställe å öva lite:) Yes! Välkommen till det nya acie.dk. Yippie.

Min debut som svensk bloggare får bli med dagens outfit – ganska lugn dag och ganska lugnt outfit. Har käkat lunch med några kompisar å sen blev det möte på Waynes . Det har precis öppnats en ny Waynes på S:t Eriksplan, där jag bor! D.a.n.g.e.r.o.u.s.

 Kommentarer (72)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top