Du læser nu
Svært Fristet

Svært Fristet

Svært Fristet
… er hvad jeg er, til at hapse de her Nelly-basser ligesom Frida-Yndlings-Fahrman… De minder mig lidt om de der Dolce&Gabbana-wedges, som bla. Rumi fra FashionToast ofte triller rundt i.. Og til 400sek er det jo trods alt en udskrivning, man kan overskue.. Eneste minus er bare, at de er 15cm høje.. Det er højt, når man som mig er 178cm.. hmm… jeg plejer nu ikke at lade mig stoppe – what’s gotten into me!?

Very much considering to buy these wedges from nelly.com… they are, however, reallyyy high… hmm… contemplating!

 Kommentarer (15)
  • Uhh vi er åbenbart mange høje piger der læser din blog! Skoene er super fede især med de mui mui inspirerede strømper fra Gina Tricot! Men får du ikke ondt i fødder af at gå i så høje og ofte tunge sko? Bare en smule over 8 cm og så er jeg træt efter blot nogle time

  • Til Mary og alle jer andre høje damer: Jeg er selv 178 ligesom Acie og jeg går gladeligt i høje hæle – dette endda på trods af at jeg har flere veninder som er lavere end mig.Ydermere er min kæreste er 185 og jeg er således enten lige så høj som, eller højere end ham når jeg har hæle på. Jeg synes I skal kaste jer ud i det! Der er ikke noget flottere end en høj pige, som er stolt af sin højde og worker den i et par lækre hæle. Livet bliver altså lidt kedeligt, hvis man altid skal have stængerne solidt plantet på jorden. 😉 Go buy! Nu!

    – AS

  • […] ledt efter et par wedges i noget tid (fordi jeg uheldigvis ikke ejer nogen endnu), og da jeg læste dette indlæg på Acie’s blog blev jeg inspireret. Eftersom det eneste problem med høje sko jeg har, er at balancere i dem (som […]

  • åh, ligesom karoline sass blev jeg glad, da jeg læste, du var 1,78. jeg er så 1.76 (tæt på), og jeg kunne aldrig drømme om at gå i høje hæle. mine veninder er alle ved 170’erne eller under. Irriterende. Men dejlig inspiration – fantastisk at du bare går i stiletter alligevel. skønt! Det gav mig lige et ekstra smil på læben, som jeg alligevel altid har, når jeg læser din blog!

  • Jeg blev helt glad, da jeg læste at du var 178 cm. Jeg er nemlig selv 175, og kender alt for godt til det med høje hæle, især fordi mine veninder er mellem 165-170. Det er fedt, at du ikke lader sig stoppe, det tror jeg, at jeg vil stoppe med at gøre – jeg elsker nemlig high heels!

    Karoline – karolinesass.blogspot.com

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top