Du læser nu
Fjollerier

Fjollerier

Fjollerier
Jeg skal til fødselsdag/housewarming senere, men starter aftenen med veninder, hvidvin og lidt fjol… Outfittet er meget afslappet og jeg lufter mine nye Vagabond-basser for første gang. De er en gave og jeg er super glad for dem. Wuuhu.. (og on a sidenote – meget store i størrelsen. Jeg plejer at være en 39½ og dem her har jeg i 38.. Hvis nogen går og overvejer dem:) )

Going to a b-day/housewarming tonight, so the outfit is pretty casual

 Kommentarer (13)
 • Elsker dette billede… Du ser så glad og sommerlig ud.. Eller det er nok mere stemningen på billedet, som giver en tro på at sommeren snart er på vej…:)

  Elsker din blog, og er herinde flere gange om dagen..:)

 • De er rigtig fine dine nye sko – men ja, de er ret skøre i størrelsen – meget, meget store, men det er måske også derfor, at Vagabond kun har lavet dem op til str 39? :s

 • uhhhhh…. e sko er altså for seje! Jeg prøvede dem selv i dag og sidder i dette øjeblik og fortryder, at de ikke røg med hjem!
  De er for seje på dig!

  – Asta

 • du ser godt ud 🙂
  rigtig fine sko.
  jeg ved ikke om du har blogget om den tidligere, hvor man kan se skoene tæt på??
  For vil rigtig gerne se dem “close”

 • Hej Acie
  Efter at have læst med på din blog i laaaang tid føler jeg det nødvendigt, at sige tak.
  TAK fordi du ikke bare blogger om mode, men gør det på en personlig humoristisk måde. Du får mig tit i godt humør med din måde at skrive på. Den personlige stil,gør din blog unik og får den til, at skille sig ud fra mængden. Kan godt lide at følge med i hva der sker i modeverden mm. at det er skrevet med et smil på læben gør det kun endnu sjovere 😉

  Fortsæt det gode arbejde 😉 det satme sejt.
  God Påske
  Malene

  Ps. Elsker når du tipser om nye varer i de forskellige highstreet shops, det må du meget gerne blive ved med smiler

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top