Du læser nu
Lux//Budget

Lux//Budget

mode.feber.se & eBay
Ovenpå en eftermiddag i debattens tegn, trænger vi vist alle (… jeg gør ihvertfald..) til noget lidt mere let-fordøjeligt. Ah. Så hermed et godt gammeldaws lux//budget-indlæg:) Jeg har tidligere sukket relativt hårdt over de der Burberry Prorsum-støvler, som endte med at blive taget ud af produktion (… bah).. De er nu blevet kopieret i alle bedste knock-off stil og fåes for en 500kr på eBassen… Og jaja – som altid er originalen klart pænest, men men.. Find dem her!

Burberry vs eBay… U gotta love eBay… Seriously

 Kommentarer (9)
 • Hopper lige ind igen. Hvis du er en str. 36, skal du tage den størrelse, som hedder US 6 🙂 Det er nemlig en 36. F.eks har jeg taget den, der hedder US 6.5, da det er en 37. 🙂

 • De er bare så flotte de støvler der:)
  Men hvordan er de i str…jeg bruger str 36, så hvilken str skal jeg så købe?

 • Jeg har netop nu købt dem, og skal nok lave et indlæg på min blog om hvordan de er at gå i, kvaliteten osv. Og så selvfølgelig told. Jeg har før fået støvler fra Kina, og der var ikke told på. Det kommer meget an på hvordan sælger sender pakken. Ham, jeg sidst købte af, sendte som gave, og markerede værdien til kun at være omkring 10 dollars, og derfor ikke nok til at opkræve told for. Man kan altid skrive til sælger og høre om det er noget, vedkommende plejer at gøre, eller er villig til at gøre.
  Ellers må man bide i det sure æble og betale. Af alle de 117 par sko, jeg har købt over Ebay, og som er kommet fra USA, Kina, Australien osv, er jeg kun blevet opkrævet told 2 gange.

 • Jeg vil SÅ gerne ha’ dem – men jeg kan se at de bliver sendt fra Japan. Nogen der ved hvordan det hele foregår med told osv.? 🙂

 • nu er jeg i tvivl om jeg får kommenteret på den rigtig ..
  men hold op hvor er de sko bare lækre og lige hvad jeg står og mangler (fandt jeg i hvert fald ud af da jeg så dem 😀 )
  det bare ærgelidt min kæreste ikke er særlig meget højere end mig ! men så det godt jeg ikke er sammen med ham hver dag 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top