Du læser nu
Hyggedag

Hyggedag

Hyggedag

Hyggedag

Hyggedag
Dagen idag er gået med lidt arbejde.. Men mest med hygge.. Startede med at drikke kaffe med én veninde.. Og så middag med en anden.. Tjeeek.. Not bad.. Det er sådan nogle dage man kan forstå sig på:) Således havde jeg også privat-fotograf, men i og med, at jeg  har så utroligt svært ved, at tage mig selv seriøst, når jeg sådan står dér får taget billeder, som jeg lige kan kaste på nettet, så bliver det igen lidt nogle grinebidder-billeder.. Hvad kan jeg sige – I feel like a tard, når jeg står dér og gør mig flot. Not happening. Jeg griner istedet.

Today’s outfit.. Having a little trouble with the whole posing-thing, so ended up laughing too much at myself.. Stupid..

 Kommentarer (14)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top