Du læser nu
Brok

Brok

Brok

…. ååååhr – jeg havde lovet mig selv, at jeg ikke ville gøre det her.. fordi det alligevel var for åndssvagt… men nu falder jeg altså i (med et brag), og gør det alligevel… altså, brokker mig.. over at jeg ikke fik fingrene i den meget famøse, og much hypede “blogger”-kjole… men jeg ER altså bitter – for overvej lige hvor umanerligt godt, den kunne have gjort det i mit kommende L.A.-lækre liv. Den skriger jo nærmest L.A.. Æv. Æv æv æv. Nå. Hmpf.

I’m  a little bummed that I didn’t get my hands on the very hyped Garden Collection dress.. Dammit.. It would’ve been fab in L.A… Sob!!

 Kommentarer (22)
 • Jeg var en af dem der rent faktisk nåede at få fat i den (efter at have spænet halvdelen af København rundt), men er nået frem til at den er for stor – øv 🙁
  Havde egentlig i tankerne at jeg ville bytte den, men hvilken størrelse skal du (eller en af jer andre tøser der er ærgelige over ikke at have fået den), bruge den i?

 • Hej Acie.
  Jeg har en af den kjole i str. 38 – helt ny og ubrugt til salg. Min mor var så sød også at købe en til mig. Prisen er den samme, plus porto hvis du eller andre skulle være interesseret?
  Mvh Natachacarolina@hotmail.com

 • don’t be sad.. jeg synes faktisk ikke, mønsteret er særlig pænt! (selvom det ville være sjovt at se dig i farver og mønster 🙂 )

 • Jeg vil give Tine ret og sige at snittet er helt forkert. Hvis man har lidt bryst, kommer kjolen nemlig til at se rigtig mormor-agtig ud .. det er ærgeligt, fordi farverne er så flotte!

 • Jeg modtog min pakke fra H&M i dag – hvor den skulle ha’ været i. Men øv – jeg fik bare en fesen besked om at den var udsolgt. Så jeg vil også gerne lille brokke mig. FØJ hvor er det irriterende 🙁

 • Hej Acie.
  Det er godt nok lang tid siden jeg har kommenteret på dig og din blog. Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor, men du ved… det unge liv. Det har bare været skørt, vildt, fedt for tiden. Så jeg er ikke en aktiv blogger for tiden. Men nu er jeg back!

  Well… jeg er normalt slet ikke til farver eller mønstre for den sags skyld, men den her sag er da bare for SEJ! Den skriger sommer, sodavandsis, strand, og ihvertfald også L.A. P.s det er bare for cool at du bare springer ud i livet og lever det. Det er så modigt og det beundrer jeg dig sgu for.

  xxxxx og tanker Marie

 • jeg kan slet ikke lide kjolen, og som de andre også skriver, er den for overvurderet.. den er fed med de forskellige farve, men snittet er helt forkert. kan ærlig talt ikke se hvorfor folk er så vilde med den kjole 😀

 • Synes denne kjole er alt for hyped
  Jeg synes i hvertfald det er et no-go.
  Du klarer dig helt sikkert fantastisk uden 😉

 • Jeg var så heldig at få et eksemplar. De havde tonsvis tilbage i Herning da jeg kom derned. Men ja, den er temmelig elektrisk. H&M opdaterer deres returvarer kl. 7:00 om morgenen tippede en godhjertet læser mig om. Og det passer sgu! Stort set halvdelen af garden collection opdateres hver morgen kl. 7 🙂

 • H&M sætter de returnerede varer på igen kl. meget tidligt om morgenen – 5-6-ish, mener jeg. Ved at mange har haft held med at finde de udsolgte varer der. Så er det bare spørgsmålet, om man vil afbryde sin nattesøvn pga. en kjole. 😉

  /Sofie
  https://sofiesblog.dk

 • Jeg har været heldig at få fat i kjolen og jeg vil altså lige sige at det kan godt være den er 100% nylon, men den er nu ret lækker på alligevel, har i hvert fald ikke haft problemer. 😉

  wemaketherules.wordpress.com

 • Jeg har haft den hjemme og vende.. og solgt den videre igen 😉
  Den var slet ikke mig, og helt ærligt, synes jeg den er way over-hyped!!
  Og som GirlsOnBeads skriver, så klæber den helt vildt til en..

  Jeg er sikker på du finder andre meget federe kjoler 😉

 • Jeg tror vist at H&M i thisted har en hel række tilbage, det havde i hvert fald for nogle få dage siden…;)

 • Er ked af du ikke fik fingrene i den, en smule overvurderede kjole. For trods det den er way-cool, så er den desværre lavet i 100% nylon der har det med at klæbe til huden hvilket gør at den kryber ind mellem benene og ærlig talt ser lidt fjollet ud! Er sikker på der bliver returneret et par stykker, så hold øje med H&M online store =)

  Men iiih… L.A.? Dit heldige a(ci)sen! Det er det sted jeg ønsker mig mest at være lige nu!.. Mon ikke du finder en 1000 gange federe kjole der?!

  Fin blog, altså*

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top