Du læser nu
Gammelt billede

Gammelt billede

Gammelt billede
Mens jeg stadig var i trench-overvejelsesfasen hapsede jeg det her billede af den… Bare så jeg lige kunne gå og vurdere lidt.. Nu er I efterhånden et par stykker, der har spurgt til den, så selvom det er en gentagelse, så får I den lige igen – min trenchbasse er fra Zara og kostede 800 svenske kroner.. Den er købt for en lille måneds tid siden og heroppe har der ihvertfald været en del af dem – jeg så dog, at den var udsolgt i slutningen af sidste uge, men mon ikke den kommer igen?!

Some of you have asked me about my trench – it’s from Zara and was 800sek:)

 Kommentarer (2)
  • Aww, den er så fin, den trench. Fandt den faktisk i Zara i Thailand af alle steder, men de havde den selvfølgelig kun i et nummer for lille (klassisk problem when in Thailand – størrelse M+ eksisterer nærmest ikke.) Håber-håber-håber, jeg finder den, når jeg kommer hjem!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top