Du læser nu
Voksenpoint

Voksenpoint

Voksenpoint
Jeg blev lige ramt af et anfald artisteri på Gunnar Nu Hansens Plads forleden efter Flotti og mig havde spist middag.. Fotonørd on the loose!

Jeg har været lidt stille idag, fordi jeg har haft lidt travlt med at sidde og slide med en opgave som skal afleveres imorgen tidlig kl 9… Arbejdet er blev dog afbrudt engang i eftermiddag, fordi jeg har været til middag på Skridskopaviljongen på Kastellholmen.. Meget fint lille sted, med fantastisk udsigt til Stockholm fra vandsiden.. Nu ligger jeg imidlertid i sofaen (lidt kold – fordømte regnvejr… det lider cykelmyggen ikke!) og er svært tilfreds med, at jeg fik smidt mig selv hjem så tidligt! Wuhu! Voksenpoint! Nu skal opgaven lige gøres færdig og så er det ellers på hovedet i kassen – jeg har endnu en stram dag foran imorgen, men dog ikke kun med arbejde. Der er også spas på programmet, for min ven Lars er in town! T.je.k.!

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top