Bagalicious

Bagalicious
… går lidt og overvejer, at investere i en ny taske, og tænker at de her fra ASOS kunne være gode bud.. Er især pjattet med den øverste, som iøvrigt er på tilbud til sølle £15. Not bad. Desværre er den bare ikke i ægte læder, men det er nok også lidt vel meget at forvente til den pris 🙂

I want to get a new bag, and have been looking in to some options from asos.com… Really like the first one, but it’s not in real leather, which isn’t too cool.. Hm..

7 kommentarer

  • Har den quilted i sort og der er plads til så meget og jeg ELSKER DEN!!! Den er så fantastisk.

  • Størrelseshjælp til Gina Tricot denimskjorte wanted! 🙂 Hvordan er den i størrelsen? Har du taget større/mindre størrelse, end hvad du normalt bruger?

  • Jeg har selv købt den quiltede mink-farvede fra Asos, og jeg er super glad for den. Jeg er sikker på jeg får brugt den rigtig meget, og jeg synes det er rart, den ikke er sort, som så mange andre tasker jo er, – og jeg har en tendens til altid at være klædt i sort fra top til tå. – Den er helt perfekt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top