Du læser nu
Good times

Good times

Good times

Den sidste tid har været en af dem, hvor jeg hele tiden har haft store projekter hængende over hovedet. I en sådan grad, at man dårligt nåede at blive færdig med én ting før man skulle stresse over den næste.. Men den periode sluttede igår kl 16, og det fejrede jeg så lige med en 2½ times lang morfar på sofaen. Det var verdensklasse! Senere på aftenen tog jeg ud (iført Sally Long, denimskjorte og bælte fundet i gemmerne.. Tjek..) og mødtes med SamsøeSamsøe-crewet og det blev til en sjov og hyggelig aften på Story, Riche, Rose, SpyBar (.. in theory) og slutteligt en ordentlig gang natmad på MAX.. Så nu er jeg lige vågnet og har stadig ømme kinder af at grine så meget. Og ømme skinker af at danse så meget. Ah. Det var good times..

Btw så er jeg næsten nået i bund med billederne og håber at kunne afsløre en vinder på mandag, når Nikon-Christina er tilbage fra weekend – Nikon har jo også noget skulle have sagt:)

Went out last night and had a lot of fun.. Yeah.. Finally..

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top