Du læser nu
Today I’m Wearing

Today I’m Wearing

Today I'm Wearing
Ahr, det er rart at have fri!! Fri fri fri! Ingenting, der ligger og lurer, som man skal tage sig af.. Dagen er derfor blevet brugt på at brunche med pigerne og en lille shoppingrunde og nu ligger jeg hjemme i sofaen og drøner nettet igennem for inspiration.. På turen rundt, var jeg lige inde forbi vogue.com’s blogsektion – det er en af de blogs jeg kun når forbi, når jeg har lidt ekstra tid, men jeg er ret glad for deres “Today I’m Wearing”-koncept. Her blogger man en fashionabel celeb dagens outfits i en måned af gangen. I februar var det fx Alexa Chung og nu i april er det Olivia Palermo. Not bad! Find bloggen her!

I really like the “Today I’m Wearing”-blog at vogue.com.. This month’s celeb is no less than Olivia Palermo!

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top