Du læser nu
Fotokonkurrencen

Fotokonkurrencen

Ahhhhhhhhr – jeg KAN IKKE vælge… med så mange billeder er det en fysisk umulighed for mig at tage en beslutning.. Derfor bliver I nu inddraget i kåringen af en vinder!! Jeg har fået mange billeder af blomster. Jeg har fået mange billeder af dyr. Jeg har fået mange billeder af børn – primært af den slags der kommer fra Afrika, Indien eller andre eksotiske steder. Jeg har fået mange billeder af bygninger, skulpturer og ‘by’. Og jeg har fået mange billeder af mennesker, der betyder noget for jer. Det har ikke været let at sortere fra (overhovedet), men jeg besluttede et sted undervejs, at det vindende billede skulle fange et øjeblik på en hel speciel måde. Billeder der var for statiske blev således sorteret fra – selvom de var virkelig fine. Så ja – her er de… Mine 9 favoritter. Jeg vil knytte et par ord til hvert billede og så må I ellers være med til at beslutte. Afstemningen finder I nederst i indlægget:) Tak for alle jeres bidrag, for alle jeres søde ord, for al jeres feedback. Det har været et stort arbejde at afholde den her konkurrence – men absolut en fornøjelse! Og endnu engang tak til Nikon for god spons.. Wuhuu.. Nikon CoolPix s3000 ftw!

Fotokonkurrencen

BILLEDE 1: Josephine var én af de hurtigste til at sende mig et billede… Og jeg kan bare godt lide det. Tal om at fange øjeblikket!

Fotokonkurrencen

BILLEDE 2: råt og vådt.. og meget flot. (.. rimenørd)

Fotokonkurrencen

BILLEDE 3: Så fint og koldt… Og lidt skrøbeligt..

Fotokonkurrencen

BILLEDE 4: Jeg elsker vinklen, jeg elsker smilet, jeg elsker farverne.

Fotokonkurrencen

BILLEDE 5: Solen er så fint fanget på det her billede.. Det er taget på ski – og det er jo ikke lige dér man kravler rundt for motivets skyld.. Man havner ligesom bare det rigtige sted. På det rigtige tidspunkt.

Fotokonkurrencen

BILLEDE 6: Billedet er taget i photobooth.. ‘nuf said.

Fotokonkurrencen

BILLEDE 7: It’s Paris darling! Jeg har fået en milliard billeder (ca.) af Eiffeltårnet.. Det her var det fineste.. Og et af de statiske billeder som alligevel kom med. Fordi undtagelsen bekræfter reglen.

Fotokonkurrencen

BILLEDE 8: Min personlige favorit. Men jeg er også forudindtaget – fødderne tilhører én af mine bedste venner, og billedet er taget på Roskilde med en mobiltelefon. Imagine mig surprise, da det pludselig lå i min inbox:) Jeg synes bare øjeblikket er så fint. Så skægt. Gad vide om Aston overhovedet ved, at det her billede findes?!

Fotokonkurrencen

BILLEDE 9: Smukke fine LykkeLi. Fanget i et fantastisk øjeblik.

Afstemningen slutter imorgen kl 20!! VOTE AWAY!!! EDIT – AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET.

I’ve finally made it through all the pictures for the photo-contest… phew.. these are the finalists!

 Kommentarer (28)
 • Hahahaha – nu afslører du dit eget navn Aston!! Anyways – du må diskutere det med dem der tog billedet (.. og dermed har de juridiske rettigheder over billedet), for kameraet er i deres ejendom as we speak;) 😉 Jeg forestiller mig dog, at du sagtens kan tæve Gronemann, så hvis du bare skruer bissen på, burde det ikke være den store opgave at liste det kamera ud af dem… Worth a shot at least!! Dog er vi nogle, der er af den holdning, at manden der allerede 1½ år inden graduation kan se frem til et konsulent-job (og dermed også en stabil økonomisk fremtid) bare skal holde sin kæft og købe sit eget kamera.. Ahem;) Og fis så afsted med dig igen – jeg har det svært dårligt med, at du sidder og lurer herinde. Det ved du godt!! Smut, blev der sagt!!

 • Som personen der er blevet udstillet på billed nr. 8 uden at blive spurgt, kunne jeg godt tænke mig at høre hvor mit kamera er henne?

 • næ heller ikke her…. virkelig øv, men stadig – tænk at være kommet så langt! Det er da et dejligt skulderklap til alle os med fotografdrømme 🙂

 • Så må vi jo bare håbe, at dem i finalen ikke kører lokale kampagner for at få deres billede valgt 😉
  FAIR FTW.

  Rigtig gode billeder i hvert fald.

 • Hold da op nogle flotte billeder!!
  Kan du ikke lave nogle posts, hvor du viser nogle af alle de andre billeder, som ikke gik videre til ‘finalen’? Kunne være ret interessant at se nogle flere.. 🙂

 • Jeg kender den smukke pige på billede nummer 3, og det er selvfølgelig også det billede jeg vil stemme på. Jeg syntes at det udstråler utroligt mange følelser.

 • Er det saa kun os laesere der er med til at vaelge de sidste billder nu? Troede at Nikon skulle vaelge sammen med dig…?

 • Hej acie

  Vær opmærksom på, at man kan stemme lige så mange gange, man vil. Min stemme gik til 1’eren 🙂

 • Nummer 4 er virkelig min favorit, selvom alle billederne er ekstremt gode. Dér synes jeg virkelig man kan tale om at fange øjeblikket. Det er impulsivt, livligt, inspirerende. Det gør bare et eller andet ved mig, jeg synes det er fantastisk.

 • HVor er det vildt. Forstår satme godt du ikke kunne vælge, jeg har også sat flere minutter nu, og tænkt mig om, hvilket jeg skulle stemme på. Det jo en “stor” beslutning, haha. Ej men wow, alle billederne er bare så… PICTURE PERFECT.

  Vaklede meget mellem 2 og 3. Men billede 2 er bare så sart og fint, og så perfekt, at det endte med at få min stemme. Det er virkelig også en køn lady – har hun mon en blog? Hun ser super inspirerende ud 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top