Du læser nu
Idag

Idag

Idag
… har jeg set sådan her ud.. voila!! Jeg startede dagen tidligt (kl 8 – og så på en mandag. Føj!) og ligger nu hjemme på sofaen iført træningstøj og fejrer en årligt tilbagevendende tradition med et glas rosé. Så snart foråret stikker sit lille næb forsigtigt frem går Acie i ivrigt trænings-mode, overgør det, kommer til skade og holder igen op med at være ivrig.. Det er livet, der regulerer sig selv på allersmukkeste vis! Men bevares, skaden er overkommelig, men dog dér – to styks blodvabler opnået som følge af lidt for ivrig powerwalking rundt om Kungsholmen for anden dag i træk. Super. Jeg tør ikke tage sokkerne af – it can’t be pretty. Men det fortjener ihvertfald et glas rosé. Eller to..

 (.. mundlort)

Today’s outfit.. Yes.. Hello spring – good to see you!

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top