Du læser nu
Hästsvans

Hästsvans

Hästsvans

Sko – Topshop, Strømpebukser – H&M, Taske – Black Lily, Kjole brugt som nederdel – SamsøeSamsøe, Top – Vila, Blazer – H&M, solbriller – Lindex

.. ja, det hedder hestehale altså på svensk.. og jeg er ganske pjattet med konceptet for tiden – især når jeg, som imorges, lige startede dagen med at ramme snooze intet mindre end 6 gange… S.u.p.e.r.. derudover bestiger jeg idag verden iført nude blazer… for første gang i 2010 – who would’ve thought, at der kunne gå SÅ lang tid, uden at jeg havde min blazer på. Ha!

Sporting my nude blazer for the first time in 2010.. Who would’ve thought that I’d be able to not wear it for such a long period of time!?

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top