Hästsvans - Acie

Hästsvans

Hästsvans

Sko – Topshop, Strømpebukser – H&M, Taske – Black Lily, Kjole brugt som nederdel – SamsøeSamsøe, Top – Vila, Blazer – H&M, solbriller – Lindex

.. ja, det hedder hestehale altså på svensk.. og jeg er ganske pjattet med konceptet for tiden – især når jeg, som imorges, lige startede dagen med at ramme snooze intet mindre end 6 gange… S.u.p.e.r.. derudover bestiger jeg idag verden iført nude blazer… for første gang i 2010 – who would’ve thought, at der kunne gå SÅ lang tid, uden at jeg havde min blazer på. Ha!

Sporting my nude blazer for the first time in 2010.. Who would’ve thought that I’d be able to not wear it for such a long period of time!?

10 kommentarer

  • Synes nu da egentlig strømpebukser klær dig rigtig fint, selvom du siger du ikke kan lide at gå med dem;-)

  • årrw, hvor er jeg glad for at jeg scorede stømpebukser ved et tilfælde, skulle have et par prikkede, og da kom hjem opdagede jeg der var to par.. POINT!! og så til 40, for topar.

  • Jeg er også vild med konceptet hestehaler for tiden. Er blevet rigtig dårlig til bare at udsætte alarmen om morgenen, og pludselig har man ikke tid til den store hårkunst!

  • Hvor er du fin! Glæder mig til der bliver varmt nok Kbh til strømpebukser og ballerinaer 🙂 Her er stadig lidt koldt, huhuh…

  • Hehe kender det der med snooze alt for godt. I morges slog den helt fra fordi der gik så lang tid. Måske man skulle prøve det der med at stille vækkeuret så langt fra sengen som muligt?! Hmm.. det må lige tages op til overvejelse:)
    /Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top