Du læser nu
Hvor blogger du fra?

Hvor blogger du fra?

Hvor blogger du fra?
Selvom både T og jeg, virkelig gerne ville have rejst til Milano til den forestående møbelmesse (må blive næste år) så er vi dog virkelig begejstret for vores nye ?koncept?. Hver anden tirsdag vil en favorit blogger give os en behind-the-scenes fra deres helligste sted, nemlig der hvor magien sker: Hvor blogger de fra. Vi vil naturligvis også dele vores egne blogge steder ? men denne første gang har vi fået vores alle sammens favorit eventyr blogger til at vise sin hule ? Acie.


… sådan skriver de – A&T fra Bungalow5.. Føromtalte indlæg om Planten ligger nu oppe til offentlig skue:) Egentlig var teksten jeg havde skrevet bare en mail til dem – I ved, sådan en der mildt undskylder, at man ikke har noget mere spændende at vise frem.. “Øh ja altså – i virkeligheden har jeg jo meget bedre boligsmag, men jeg flytter jo bare sååå meget, I ved… blaaahblaaahbllaaah”.. Men den røg så med, så nu får I også glæden af min bolig-kvidren. Doh! Find indlægget her!

I’m giving a sneakpeak to my home @ Bungalow5

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top