Du læser nu
Nyt initiativ i Bloggerland

Nyt initiativ i Bloggerland

I har måske allerede spottet det rundt omkring i blogland, men hermed lige et heads up til alle jer, der ikke har endnu – www.bloggerland.dk!! Wuhu, det er sejt. Jeg får ret tit mails om alt muligt teknisk i forbindelse med blogging – og jeg er en dør til det! Så derfor synes jeg, at det er fantalastisk (intet mindre) at Lisbeth (… som er ret sej til al det tekniske) netop har søsat et nyt initativ, hvor man kan hente hjælp, finde inspiration og tips&tricks.. Derudover er der også et forum, hvor man kan diskutere og råbe på assistance fra alle de andre bloggerdamer. Sejt. Jeg har selv lige signet op – det er altså en god idé! Find bloggerland HER!

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top