Du læser nu
Randoms

Randoms

Randoms

Mhmm… Mellem latte og brownie. Tjek. Det er så farligt, at der er åbnet en Waynes lige dér hvor jeg bor. Linda og jeg spenderede dagens første timer med lidt arbejde og der er nu ikke noget som, at parre arbejde med brownie. Just works. Very well.

Randoms

Derefter smuttede jeg i BeyondRetro og ledte efter denim af vintage-slagsen. Meget inspireret af Sidsel&Lasse.. Jeg fandt bl.a. den her krabat og hvor sej er den ikke lige?! Denim krydret med leo og frynser. Too cool! Lod den dog hænge – føltes trods alt ikke så hamrende Agurket. Sej var den dog.

Randoms Slutteligt blev det til en tur i H&M, hvor der var startet udsalg. Var meget tæt på at hapse den her frakke-sag med hjem, men som Ditte skrev på twitter – ‘vil du få den brugt?’.. Tvivlsomt.. så den fik lov til at hænge – selvom den nu var et kup til sølle 150sek… Jaja.

… det her post er egentlig lidt pointless, men ville bare dele et par random shots fra en dag i Stockholm. Fika på Waynes med Linda, leojakke i Beyond Retro og meget fin kappe/trench/parka-sag på udsalg i H&M.. Yes. Det var min dag. Fanget på mobilen – very generation Y. Og! Nu skal jeg nok holde op med at spamme… G’nat derude!

A few snapshots from my day today – had coffee at Waynes, vintage shopping at Beyond Retro and finally sale shopping at H&M… Not too shabby;)

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top