Randoms – ACIE
Der er fare for

Randoms

Randoms

Mhmm… Mellem latte og brownie. Tjek. Det er så farligt, at der er åbnet en Waynes lige dér hvor jeg bor. Linda og jeg spenderede dagens første timer med lidt arbejde og der er nu ikke noget som, at parre arbejde med brownie. Just works. Very well.

Randoms

Derefter smuttede jeg i BeyondRetro og ledte efter denim af vintage-slagsen. Meget inspireret af Sidsel&Lasse.. Jeg fandt bl.a. den her krabat og hvor sej er den ikke lige?! Denim krydret med leo og frynser. Too cool! Lod den dog hænge – føltes trods alt ikke så hamrende Agurket. Sej var den dog.

Randoms Slutteligt blev det til en tur i H&M, hvor der var startet udsalg. Var meget tæt på at hapse den her frakke-sag med hjem, men som Ditte skrev på twitter – ‘vil du få den brugt?’.. Tvivlsomt.. så den fik lov til at hænge – selvom den nu var et kup til sølle 150sek… Jaja.

… det her post er egentlig lidt pointless, men ville bare dele et par random shots fra en dag i Stockholm. Fika på Waynes med Linda, leojakke i Beyond Retro og meget fin kappe/trench/parka-sag på udsalg i H&M.. Yes. Det var min dag. Fanget på mobilen – very generation Y. Og! Nu skal jeg nok holde op med at spamme… G’nat derude!

A few snapshots from my day today – had coffee at Waynes, vintage shopping at Beyond Retro and finally sale shopping at H&M… Not too shabby;)

10 kommentarer

 • hold op den denim jakke er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yummy scrummy vilken god chokladkaka det ser ut att vara!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, vildt flot trench/frakke-sag.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der findes utroligt meget fedt tøj i de svenske butikker. Jeg er ofte i Malmø (er trods alt lidt tættere på) og shoppe! Priserne er ved at være justeret til de danske, men der er stadigvæk penge at spare derovre :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeej, the great Acie bliver inspireret af os! Juhuuu.. 🙂 vi fandt også nogle seje jakker i Sthlm! Vi var vist i den samme Beyond Retro som du var i! De har så meget fedt! Denim og leopard holder totalt..
  Jeg synes du skulle ha’ købt begge jakker! 😉

  http://www.sidseloglasse.com/2010/04/vintage-levis-jakker.html
  http://www.sidseloglasse.com/2010/04/leopard-i-stockholm.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide indlæg uden Pointless… Selvom jeg nu synes der er rigeligt af det i… Jakken kunne fx være inspiration til et DIY og brownien bliver man sulten af… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhmmm.. den der brownie ser virkelig god ud! Og selvfølgelig skal man supplere arbejde og kaffe med kage, hvad ellers? 🙂
  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit indlæg er skam ikke pointless… *SS* Det er altid super hyggeligt at følge med i, hvad du render rundt og fordriver tiden med…
  Men er helt enig med Lotte, du skulle ha´ købt jakken – den er super fin! ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lotte Florette

  Jeg personligt elsker dine random indlæg! Jeg tjekker hver nat før jeg går i seng om du nu tilfældigvis har tænkt dig at komme med nye svenske ord til ordbogen (jeg elsker hestehale!) eller om du er kommet med et nyt indspirerende billede.. Men jeg synes du skulle have købt jakken! Den er jo et røverkøb..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åha, jakken med frynserne er nu ellers rigtig lækker! Det kunne godt gå hen og blive et DIY-projekt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er fare for