Du læser nu
Dagens ønske-outfit

Dagens ønske-outfit

Dagens ønske-outfit
… er leveret af Ida… ikke noget prangende, ikke noget crazy – bare en denimskjorte with a side of Wang. What’s not to love!? Ihvertfald ville det passe perfekt til mine torsdags-planer, som this far har inkluderet panik-shopping, frokost på yndlings-Babel med pigerne og nu en lille læks forelæsning om coporate governance…

Today’s dream-outfit is provided by Ida – nothing crazy, just a denim shirt with a side of Wang. What’s not to love!?

 Kommentarer (3)
  • Hejsa. Jeg er helt vild med din navy blazer! Den er genial, og jeg har længe selv kigget efter en, men synes aldrig jeg kan finde en. Har du tips til hvor, jeg kan finde en? Helst ikke til alt for mange penge. Vil desuden høre om du har tipds til hvor, man kan finde en jakke i militær stil? 🙂 På forhånd tak. Knus Louise Sophie

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top