Leo-buy - Acie

Leo-buy

Leo-buy
Leo-buy
Jeg har tidligere snakket om en leo-skjorte, og da jeg faldt over den her basse i Vila igår, virkede det som et tegn fra højere magter. Således er jeg nu et styks leoness rigere! Wuhu! Den findes også i en grå/blå-udgave, som er very Acne, men jeg hoppede på den her. Tænker den vil være fin til sommer, og så er den også lidt mere klassisk end den anden – det plejer at være en god strategi for mig, har jeg opdaget. Overvejer lidt om det er den jeg skal have på på lørdag, men har ikke lige nogen gode styling-ideer selv – nogen forslag? Slå jer gerne løs i Polyvore;)

EDIT: t.o. så fåes den online i ‘min’ lyse version HER og i den grå HER.

My latest buy is this leo shirt from Vila.. Very pretty!

22 kommentarer

 • Hov, jeg er lidt bagud her – jeg har købt den i en L. M var egentlig helt udemærket, men ville hellere have den lidt løs og oversize:)

  Og taktak for bolig-kompliment. Jeg er også selv svært tilfreds med Planten. Endelig a real home!

  Robotlampen har jeg købt, da jeg boede i USA:)

 • Jeg har også beundret den i langtid, men jeg kan simpelthent ikke finde ud af, hvordan jeg skal style den :S. Så jeg glæder mig til at se, hvordan du bruger den

 • iøvrigt, så ser der bare enormt rart ud i din lejlighed.. Meget luft, larm, liv og andre ting med L…

 • Så var jeg hende der sagde: Ned i stram sort nederdel, med trench, plateau-ish (aka = herre meget), smokey eyes, circle scarf (eller lign. i sort), sort neglelak og stort rodet krøllet hår – jeg ville muligvis trække det til siden på den skødesløse måde?

  – AS

 • Woow er VILD med den! Håber den kommer til de danske VILAer snart… Den var ihvertfald ikke på strøget idag.. 🙁

 • Hold op den er sindssyg! Jeg tænkeeer. Dine atacomas. leggings med læderdetaljer og skuldertaske i enten kedelig læder eller i en skrap farve. og så en hvid/ lysbeige cardigan, og lang sort tanktop under. Mmmh, eller en denimjakke hvis den ligger mere lige for som jakke/cardigang. Ville ønske den var min!

 • Uh, det er så fedt at spørge jer om hjælp, for I har jo totalt tjek på mit klædeskab. Wuhu. Og den kombination har jeg faktisk også selv overvejet – men så kunne jeg ikke beslutte om det ville være bedst med trench eller sort blazer ud over!? Og så tænkte jeg også, at det måske ville være bedre med flats imorgen fordi det 1. er et dagsarrangement og 2. jeg nok kommer til at gå og stå en del.. Hmm.. Is difficult!

 • den ville være super fin med den sorte lårkorte og zara støvlerne, med “låne-spændet”… og helt sort strømpebukser…. og kender man dig ret har du helt sikkert en basis tee i en “nude” farve til at smide inden under….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top