Du læser nu
Leo-buy

Leo-buy

Leo-buy
Leo-buy
Jeg har tidligere snakket om en leo-skjorte, og da jeg faldt over den her basse i Vila igår, virkede det som et tegn fra højere magter. Således er jeg nu et styks leoness rigere! Wuhu! Den findes også i en grå/blå-udgave, som er very Acne, men jeg hoppede på den her. Tænker den vil være fin til sommer, og så er den også lidt mere klassisk end den anden – det plejer at være en god strategi for mig, har jeg opdaget. Overvejer lidt om det er den jeg skal have på på lørdag, men har ikke lige nogen gode styling-ideer selv – nogen forslag? Slå jer gerne løs i Polyvore;)

EDIT: t.o. så fåes den online i ‘min’ lyse version HER og i den grå HER.

My latest buy is this leo shirt from Vila.. Very pretty!

 Kommentarer (22)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top