Du læser nu
Søndag

Søndag

Søndag

8km senere er jeg igen tilbagevendt til min sofas trygge favn. Ah. Eftermiddagen skal spenderes med lidt arbejde og på et eller andet tidspunkt skal jeg også have lidt styring over planten, der bærer tydeligt præg af weekend og gæster. Puh.

Har derudover investeret i et par nye hvide jeans, som jeg stadig er lidt i tvivl om – men Whitters outfit her, frister mig nu alligevel til at beholde dem.. Meget fint og forårs-agtigt synes jeg:)

I’ve bought a pair of white jeans, that I’m not too certain about – but seeing this outfit makes me want to keep them anyways..

 Kommentarer (10)
 • Meget meget fine sko hun har på! Farven står godt til de hvide jeans.
  Om foråret/sommeren er jeg stor fan af hvide jeans og bukser. Får oftest et outfit til at se lækkert ud 🙂

 • De er også f***ing seje de fyre og det tøj!
  Det er du også – for du giver videre af din gode vind!
  og fordi man kan regne med at du overholder din så klare etik.
  og fordi du formår at studere hårdt mens du stadig lever et farvefuldt liv OG holder en af Danmarks mest besøgte blogge kørende!
  thumbs up!

 • 8 km. Sejt Acie, husker tydeligt dengang du skulle begynde at løbe. Må jeg spørge om du bare løber for sjovt eller efter et løbeprogram og i så fald hvilket?

 • Hvor er det bare fedt, at du så ofte viser billeder af pigerne fra The City. Jeg er i hvert fald en fan, haha! Og de er da bare så smukke, med virkelig god stil!

 • Jeg ville nok umiddelbart stejle lidt over hvide jeans, men når jeg ser dette her billede kan jeg godt forstå hvorfor du overvejer at beholde dem.. 🙂 Og bare vent.. jeg kommer nok selv med på “hvide jeans”-holdet, når det blir lidt varmere.. Og FLOT blazer hun har på..

 • Simone: helt helt ok – og tak fordi du spørger:) Jeg har ikke fået en eneste krone for AQO-banneret. Mads, spurgte endda om han i det mindste måtte sende en t-shirt som tak. Det takkede jeg nej tak til. Banneret er en håndsrækning til 3 fyre, der arbejder skide hårdt med et skide sejt koncept – jeg er efterhånden nået dertil hvor trafikken på acie.dk er noget værd, og den værdi vil jeg gerne give videre til folk jeg synes fortjener det. I det her tilfælde blev det til nogle unge entreprenører der arbejder med etisk og bæredygtig virksomhed – det synes jeg er sejt, modigt og fortjener en håndsrækning.

  Så grunden til, at jeg skriver “Jeg elsker!” ovenover er meget simpel – jeg elsker AQO og det er min måde at fortælle dem det. Helt og aldeles kvit og frit:) I de tilfælde hvor jeg får penge/gaver/wtv for sideelementer, så står der altid “Annonce” over billedet..

 • Hej Acie!
  Jeg har villet skrive denne besked i et stykke tid nu, men har svært ved hvordan jeg skal formulere mig uden at lyde som bussemand eller dommer over din blog. Jeg har bare undret mig over “A question of” banneret i højre side af din blog. Så vidt jeg husker har du tidligere haft annoncører dér og så tænker jeg bare om dette også er en reklame? I så fald synes jeg nemlig du vildleder dine læsere ved at skrive “Jeg elsker” ovenover. Men som sagt, jeg vil ikke være dommer – det er jo din blog og din måde at gøre det på. Jeg vil egentlig bare gerne vide om hvorvidt det er en reklame eller ej 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top