California Dreamin' - Acie

California Dreamin’

California Dreamin'
Et af de billeder jeg modtog i forbindelse med fotokonkurrencen – synes det er så drømmende og fint. Og bliver helt glad af at kigge på. Mhmm.. Fint billede – tak:)

One of the pictures from the contest – it’s so dreamy and pretty..

2 kommentarer

 • Hej Acie – din modeagurk.

  Jeg har fulgt din blog igennem lang tid, indtil jeg på et tidspunkt kørte lidt død i det.. Jeg synes, acien blev for ensformet med Stockholm Streetstyle og denimskjorte all over.. Så jeg tog en pause..

  Nu er jeg så tilbage – og nørj, hvor er jeg glad for det! Jeg har endda taget mig selv i at tænde computeren (og den er langsom), kun for at tjekke acie.dk 😉 Tak for at gøre min blogging lidt sjovere og for at være den bedste Acie!

  Ciao’
  Ditte, Fashion Affairs

  Ps. Dette billede er da for flot! En skam det ikke gik videre 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top