Finhedsmorgen

Finhedsmorgen

Finhedsmorgen

Finhedsmorgen

Har været ude og sige hej til Stockholm iført mine løbesko her til morgen. Not too shabby. Nu skal jeg forsøge at få mig selv kastet i bad og så ind til byen, hvor jeg har nogle ærinder, der skal klares. Yes.

8 kommentarer

  • Haha, det er i orden 🙂 Det er nu sejt alligevel at tage sådan en tur om morgenen. Ak ja, hvem der bare havde den energi om morgenen.

  • Lika – jeg løber nærmest ikke. For det meste powerwalker jeg (idag blev det dog til løb) og jeg ligner en gammel rådden kat, når jeg løber – nothing fancy, I swear! typisk bliver det til løbe-capris, en sally long fra SamsøeSamsøe og min college sweat fra USA:)

  • Fine billeder. Fortæller du ikke lidt (bare liiidt) om dit løb?? Og måske inkluderer dit løbeoutfit?

  • Smukt 🙂 Gid det var sådan min dag var i dag og ikke 8 timer på uni. Men så er det dejligt, man har andre dage at glæde sig til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top