Finhedsmorgen - Acie

Finhedsmorgen

Finhedsmorgen

Finhedsmorgen

Finhedsmorgen

Har været ude og sige hej til Stockholm iført mine løbesko her til morgen. Not too shabby. Nu skal jeg forsøge at få mig selv kastet i bad og så ind til byen, hvor jeg har nogle ærinder, der skal klares. Yes.

8 kommentarer

  • Haha, det er i orden 🙂 Det er nu sejt alligevel at tage sådan en tur om morgenen. Ak ja, hvem der bare havde den energi om morgenen.

  • Lika – jeg løber nærmest ikke. For det meste powerwalker jeg (idag blev det dog til løb) og jeg ligner en gammel rådden kat, når jeg løber – nothing fancy, I swear! typisk bliver det til løbe-capris, en sally long fra SamsøeSamsøe og min college sweat fra USA:)

  • Fine billeder. Fortæller du ikke lidt (bare liiidt) om dit løb?? Og måske inkluderer dit løbeoutfit?

  • Smukt 🙂 Gid det var sådan min dag var i dag og ikke 8 timer på uni. Men så er det dejligt, man har andre dage at glæde sig til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top