Du læser nu
Lighter

Lighter

Lighter
… sådan her endte den lille fætter altså – ville egentlig gerne have haft den lidt mørkere, men sådan kan det gå, når man kommer til at glemme den undervejs i blegningen.. Doh..
Klorblegning er derudover utroligt let – jeg brugte en hel flaske klor (1 liter?), som jeg blandede op med vand til baljen var fuld. Derefter er det bare at kaste ens denim-item i og holde øje med det. Man skal altid lige huske at rykke lidt rundt på det, tage det op og lægge det igen, for at folderne i tøjet lægger sig på flere forskellige måder – på den måde undgår man helligdage, striber og andre ujævnheder. Jeg tror jakken her fik omkring en ½ time og derefter røg den direkte i vaskemaskinen. Den lugter stadig lidt af pool, men det plejer at fortage sig ret hurtigt:)

This is how it ended up – actually wanted it a little darker, but sort of forgot to take it out in time…. Woups.

 Kommentarer (11)
 • Hej Acie
  Du inspirerede mig med dit lille projekt – hvem gider købe en ny lys denimjakke, når genbrugen har en fin (mørk) en til 40 kr? Nu hænger der en fin lys denimjakke hos mig. Tak for tippet.

 • Rigtig fint resultat, Acie. Den klæder dig. Ved ikke hvorfor men der er bare noget udefinerbart lækkert over lyst tøj og lyst hår. Det er nok det der med at græsset er grønnere… Jeg blegede engang et par bukser flere timer, men de blev godt nok rigtig øv-farvet. Måske fordi de var lidt grønlige i det i starten, hmm… Ikke en god idé.

 • Super god idé du får mig jo til at se muligheder i stort set alle former for cowboy-ting nu!:)
  Jeg synes faktisk at den er blevet rigtig god i farven… Så dan skal du da bare være glad for:)

 • Ej hvor er den bare blevet superflot! Vil du ikke komme og blege en af mine for mig? 😀 Haha. Ej, den klæder sig virkelig. Rigtig fin.

 • Synes det er en fin farve.. nøj der er forskel på denim.. jeg blegede engang noget i 1½ døgn uden det blev overdrevet lyst!! 🙂 Og husk at åbne vinduet.. ellers mister man er større mængde hjerneceller og får kvalme.. ihvertfald hvis man bleger i 1½ døgn.. ha ha..

 • Synes nu farven er blevet ret så fin, Acie 🙂

  Du har i hvert fald lige inspireret mig til at hive den gamle, mørke denimjakke ud af skabet og en tur i baljen! 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top