Du læser nu
Confession

Confession

Confession

Confession
Okay okay… Jeg hapsede leo-skjorten i begge farver. Jeg indrømmer. Havde egentlig tænkt, at jeg ville returnere den mørke version, men da jeg stod nede i VILA forleden, kunne jeg simpelthen ikke få mig selv til det.. Den er jo så fin! Og jeg er har længe ledt efter toppe, som jeg kunne bruge til nederdele og jeans og som ikke var meget store, strik-agtige og boxformede (… God knows, jeg har min fair share af dem også jo).. Så ja. Hej hej – jeg er sådan én, der køber den samme top i flere forskellige farver..

Okay.. I’ll admit it.. I bought both the light and grey version of the VILA-shirt.. Was going to return this one, but couldn’t get myself to do it. So now I’m one of those people that’ll buy the same piece of clothes in different colors.. Jeez.

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top