Confession - Acie

Confession

Confession

Confession
Okay okay… Jeg hapsede leo-skjorten i begge farver. Jeg indrømmer. Havde egentlig tænkt, at jeg ville returnere den mørke version, men da jeg stod nede i VILA forleden, kunne jeg simpelthen ikke få mig selv til det.. Den er jo så fin! Og jeg er har længe ledt efter toppe, som jeg kunne bruge til nederdele og jeans og som ikke var meget store, strik-agtige og boxformede (… God knows, jeg har min fair share af dem også jo).. Så ja. Hej hej – jeg er sådan én, der køber den samme top i flere forskellige farver..

Okay.. I’ll admit it.. I bought both the light and grey version of the VILA-shirt.. Was going to return this one, but couldn’t get myself to do it. So now I’m one of those people that’ll buy the same piece of clothes in different colors.. Jeez.

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top