Blondinbella

Blondinbella
Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle sige det, men 20 år gammel, entreprenør og med solid portion selvironi – så tjekket!! Hun er et helt andet menneske irl end jeg har opfattet hende på bloggen… Og så matchede vi lidt. Sejt. Og hun gav mig props for at tale svensk. It made my day.

8 kommentarer

  • Tak for forklaringen af dels hvor det skete — og hvilken værdi institutionen inkarnerer. Jeg havde lidt på fornemmelsen, at det var i den gode ende af uddannelsesinstitutionspektret, men kunne ikke rigtigt finde så meget på ‘Handels’, som vel så er en Sveriges svar på Yale el. Harvard.

    Apropos det — så drak jeg en uformel kop faglig kaffe med Robert D. Austin – Ex-Harvard-professor i går — omkring innovation inden for medier. Vi talte også om modeblogs — bl.a. Tavi Gevinson. Han vil gerne blive klogere på danske modeblogs. Måske vi skulle stikke hovederne sammen, næste gang du er i København?

    Alt godt,

    Kasper

  • Jep hun er super cool:)

    Kasper – ja, det var jeg også! Meget interessant – M2 Fair @ Handels: https://m2.hhss.se. Det havde sikkert været lige noget for dig:) (og nu så jeg lige din kommentar på hendes blog – Handels er ‘Handelshögskolan i Stockholm’ aka. ‘Stockholm School of Economics’ aka. grunden til, at jeg forlod CBS – ranked bedst i norden og vældigt prestigefyldt på den svenske måde:) Endda i en sådan grad, at selv Blondin-Business-Bella snakkede helt og aldeles gratis idag.. https://en.wikipedia.org/wiki/Stockholm_School_of_Economics )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top