Du læser nu
Business Agurk

Business Agurk

Business Agurk

Business Agurk
… jeg har forpligtelser i den voksne verden idag.. så jeg er trukket i yndlings-skjorten og min allerbedste business-attitude. Super. Min nye ‘mappe’ (ha! hvor voksent!) er iøvrigt en gave fra barund, som tak for godt samarbejde – den dumpede meget uventet ind af min brevsprække forleden sammen med et meget sødt kort fra Anne&Mads, som driver barund til daglig. Anne designer, og Mads laver alt det andet. Og så er de kærester. Det synes jeg er hyggeligt:) Anyways – mappen vandt min kærlighed med ét, for den er i det fineste blødeste læder, har plads til min laptop+det vigtigste og giver herre mange voksen-point. Yes. Jeg er vild med det!

EDIT: linket skulle virke nu.

I’m all suited up today – I have grown-up stuff to attend.. Check!

 Kommentarer (15)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top