Du læser nu
Nye favoritter

Nye favoritter

Nye favoritter
For et par uger siden modtog jeg en stor pakke med posten – den var fra de søde piger hjemme på SIRENE-redaktionen og pakken var et stort påskeæg med en masse (MASSE!) dullegrej i. Clinique, Lancome, MakeUpStore, Essie – u name it! Den var fyldt med lækre sager… Jeg har stadig ikke fået brugt halvdelen, men er allerede blevet ret begejstret for de her to ting – SuperFit MakeUp fra Clinique og blush fra MakeUpStore (… jeg har selvfølgelig glemt farven, men skal nok lige kaste  den ind, når jeg kommer hjem senere!). De er hermed blevet faste beboere i min makeup-pung. Wuhu!

Some new beauty-stuff I got from the sweet ladies at Sirene.. These two have already become new faves in my makeup-bag:)

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top