Du læser nu
Go’morn…

Go’morn…

Go'morn...
… er netop vågnet – kan ikke huske, hvornår jeg sidst har sovet så længe, men på den anden side var jeg også først ret sent hjemme. Var til fødselsdag hos en ven i Gamla Stan og fik virkelig gjort god brug af mine danskkundskaber som party-trick. It never fails – hvis først, der er én, der opdager at man er dansk, så går der ikke længe før hele selskabet er dybt engageret i at lære den ædle kunst at udtale ‘for helvede’ rigtigt… Det er åbenbartså dansk som det bliver i svenskens øjne. Jaja. Hvad kan man gøre!?

Nu står den på arbejde i sofaen og senere skal jeg mødes med nogle venner på en café down-town. Tjollahop!

 Kommentarer (4)
  • Hej (s)kønne Acie!
    Vil først og fremmest lige sige: Jeg ELSKER din blog. Så fedt et stykke arbejde du gør! Glæder mig til at følge dig i endnu længere end lang tid 😀

    Nåmen… Jeg har lige et spørgsmål. Jeg står og skal til konfirmation her på fredag, og har ikke den fjerneste ide om, hvad jeg skal tage på.
    Kunne du evt. have nogle ideer til et outfit, som du kan poste i et indlæg, eller bare her i kommentarfeltet?

    Kærligst Fie.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top